tomekaa Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 jaką płytę vyście polecili z allegro do 200zł, aby mój antek 1700+ (1466) AIUGA DLT3C, mógł smigać do 2000 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 płyta ASROCK kosztuje 160 zł antek do 2400 więcej zmiana biosu . Właśnie kumplowi zlorzyłem kompa na tej płycie pamięci 333 6 kanałowy dzwięk niezłe morzliwości podkręcania . http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=1938 poczytaj otej płycie w tych sklepach i opinie posiadaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no AsRock jest jak najbardziej Ok za te pieniadze kumpel ma posadzonego na niej bartka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Asrock czworka i nie potrzebujesz zadnego allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a o ile można podwyższyć vcore i czy można powalczyć fsb powyżej 166?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Akurat ja optowałbym za ECS na KT333 v 5.0 - kumpel ma asrocka na kt333 i lipa straszna. Tego ECS'a miałem 3 tyg. i spox (drucikami da się kręcić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no to teraz kompletnie nie wiem co kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 moze to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16974840 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A nielepiej cos lepszego na KT266a np to duze mozliwoscie o/c http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17010338 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wez takiego asrocka jakiego ja mam w podpisie :) wytrzymuje bartonki, agpx4 (i tak moj radeon wiecej ni ma), 6channel dzwiek, sieciowka 10/100, ogolnie jak dla mnie plytka spox :) musze miec narazie taka tania bo wymienilem procka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Popieram only ASRock możesz kupować śmiało i bez obaw płytka naprawdę 1 klasa i kosztuje śmiesznę wręcz pieniądze, poszukaj na forum było trochę o tej płytce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dołóż parę groszy i kup ECS l7s7a2 czy coś takiego fsb 200 lekkie podniesienie napięcia (po modach spore), regulacja mnożnika , ustawianie AGP/PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 noo to teraz chlop napewno cos wybierze :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ej ale poweiedzcie mi jak asrock stoi ze zmianą napięcia, fsb i mnożnika?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nie ej tylko sie szukac nie chce :? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=475...ht=asrock+k7vt4 sam mialem zakupic Asrock ale z tego co wyczytalem pare osob mialo problemy z mnoznikiem na tej plytce ja sie upieram nadal przy jakims Asusie,Solteku na KT 226a z dobrymi mozliwosciami o/c chyba ze ktos mnie przekona do ASrock-sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 biorąc pod uwagę kase to Asrock dodaj 100 zł i kup ASUS A7v8x-x ale wszystko kwestia ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7317 sam mam zamiar kupic ta plyte i durnia 1.6 ( jest roznica w oc w porownaniu do 1,4 ?? ) bo kompa zabiaram a w domu musi byc jakies liczydlo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ECS L7S7A2, jeżli chodzi o ta płyte to jakie tam jest maks. fsb, mnożnik i vcore?? Tylko nie piszcie żebym szukał bo w tym poście wyżej nic nie ma!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...