:)komar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 witam, zainstalowałem sobie xp pro, wszystko było ładnie pięknie. system sam wykrył mi dźwięk[sb128pci] i grafikę[geforce2mx400] + całą resztę. problemy zaczęły się podczas uruchamiania systemu, kiedy zamiast dźwięku uruchamiania, z głośników popłynęło "grrzzrzzrzz" wcześniej pracowałem na 98 i nie miałem zadnych problemów. zainstalowałem sobie directa 9.0, sterowniki do sb pod xp ze strony creative`a, sterowniki pod grafikę z nvidii i dalej to samo. obojętnie czy słucham mp3, czy zykłych cd audio, zauważyłem, że czas trwania utwóru biegnie dwa razy szybciej niż normalnie [właśnie wtedy szaleje mi dźwięk], po czym na moment biegnie normalnie [dźwięk wraca do normy], i znów biegnie szybciej. sprawdziłem - nie mam żadnych konfliktów sprzętowych. kiedy odpalam jakikolwiek film, teledysk - dzieje się dokładnie to samo. próbowałem robić reinstall, instalowałem od nowa sterowniki - wszystko na nic. wyjęłem kartę dźwiękową, przeożyłem gdzie indziej - dalej tak samo... miał ktoś z was może taki problem?? wiecie co można jeszcze zrobić ?? bo ja nie mam pojęcia :cry: sprzęt na którym siedzę to athlon 900, abit kt7, wspomniany dźwięk i grafika... ratunku !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 znajoma miala taki sam problem... ale to byla wina jakiego programiku przyspieszajacego dzwiek. Popatrz czy nic takiego nie dziala w tle lub ni takiego nie instalowales :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)komar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 sprawdziłem... nie ma nic takiego :cry: czysty system + office kurde dwa tygodnie się nad tym męczę... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a moze zainstaluj sp1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)komar Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 laik jestem w tych tematach :wink: co to sp1 ?? szukałem podobnego tematu na forum, ale niewiele znalazłem... kurde nie wiem sam co jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 laik jestem w tych tematach :wink: co to sp1 ?? szukałem podobnego tematu na forum, ale niewiele znalazłem... kurde nie wiem sam co jest :( Service Pack 1 , pakiet latek Mikcrosoft sie klania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)komar Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kłania się, fakt... zainstaluję, dam znać... ale zauważyłem jeszcze 2 rzeczy: - czasami komp przestaje reagować na jakiekolwiek komendy, wszystko staje w miejscu, a ten po prostu piszczy - jedynym wyjściem reset - kiedy wkladam plytę do cd-romu, to albo uruchamia mi się automatycznie, albo nie uruchamia się wogóle [film, muza] i komp sam mi się wtedy restartuje sprawdziłem dziada - wirusów nie ma żadnych może to mieć z tym o czym pisałem wcześniej jakiś związek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 to chyba windows jest niekompatybilny (albo na odwrót :) )zainstaluj łatki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...