Vengeance Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 potrzebowal bym zrobic sobie siec w domu odleglosc pomiedzy kompami przez sciany to ok 10-15m. jak by ktos mi mogl powiedziec na jakiej dziala to zasadzie i dobrac dobre czesci (tzn zeby nie placic za to ze beda nadawaly na 500m) big thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 chce polaczyc narazie 2 kompy kiedys moze wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja mam w mieszkaniu sieć Wi-Fi. Mam router z Access Pointem Dlink 614+ oraz karte do laptopa tez dlinka i wszystko działa. Jak chcesz bez routera to kup samego AP i karty WiFi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...