Slayer Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ten świetny imo program zawsze po instalacji mi odpalał przy każdym filmie- teraz nie :( Może mi ktoś to wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Polecałbym przeinstalowanie - coś się musiało spieprzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nic nie dało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 A odinstalowałeś wcześniej starą wersję. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...