Skocz do zawartości
POWER BY AMD

75 klatek wiecej na starszych sterownikach

Rekomendowane odpowiedzi

zainatalowałem sobie nowe sterowniki 52.16 i wynik spadł mi o 2000 normalnie szok pusciłem sobie 3dm jeszcze raz patrze na fps co jest ze tak mało. No nic zobaczejeszcze raz na starych zainstalowałem 44.03 i z powrotem 2000 wiecej. W pewnym momeńcie miałem 75 klatek wiecej niż na tych niby nowych.

Ładne te nowe sterowniki i optymalizacje tylko sobie nimi pupe podetrzeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainatalowałem sobie nowe sterowniki 52.16 i wynik spadł mi o 2000 normalnie szok pusciłem sobie 3dm jeszcze raz patrze na fps co jest ze tak mało. No nic zobaczejeszcze raz na starych zainstalowałem 44.03 i z powrotem 2000 wiecej. W pewnym momeńcie miałem 75 klatek wiecej niż na tych niby nowych.

Ładne te nowe sterowniki i optymalizacje tylko sobie nimi pupe podetrzeć

Sory ale czy ty grasz w 3dmarki ??? Jeśli tak to gratuluje , ja też sie zdziwilem ze mi wyniki w markach spadły ale na poczatku to olałem i przeszedłem do testów rzeczywistych czyli gier.I wtym momencie zauwazyłem skok wydajności - zauwazalny w maxie 2 momentami z 70fps robi sie 90 a w Half Life 2 jak mailem mape w której niewaiadomo czemu spogladajac w jedno miejsce w okoice stołu miałem 5fps teraz mam 30fps .Wiec róznica jest, a ty jak grasz w 3dmarki to gratuluje !! żeby nie sprawdzic jak sie stery zachowuja w rzeczywistosci to nonsens

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dlamnie wszystkie nowe stery od NV to sciema, moze teraz zabrali sie za optymalizacje pod gry?? :lol:

A zle by ci bylo gdyb zrobili opytamliazacje i zamaist 6 fps mialby 30 fps bez starty jakosci (albo ze starta widizana pod lupa) i tak jak grasz to nie masz czasu za szczegolnie sie przygladac :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi