POWER BY AMD Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zainatalowałem sobie nowe sterowniki 52.16 i wynik spadł mi o 2000 normalnie szok pusciłem sobie 3dm jeszcze raz patrze na fps co jest ze tak mało. No nic zobaczejeszcze raz na starych zainstalowałem 44.03 i z powrotem 2000 wiecej. W pewnym momeńcie miałem 75 klatek wiecej niż na tych niby nowych. Ładne te nowe sterowniki i optymalizacje tylko sobie nimi pupe podetrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Kolejny idiotyczny temat. Grasz w 3dmarka czy co?. Te stery nie mają optymalizacji dla 3dmarka a 44.03 mają . Więc co sie dziwisz. Odpal sobie jakąs normnalną gre a nie jakiś h.....wy program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zainatalowałem sobie nowe sterowniki 52.16 i wynik spadł mi o 2000 normalnie szok pusciłem sobie 3dm jeszcze raz patrze na fps co jest ze tak mało. No nic zobaczejeszcze raz na starych zainstalowałem 44.03 i z powrotem 2000 wiecej. W pewnym momeńcie miałem 75 klatek wiecej niż na tych niby nowych. Ładne te nowe sterowniki i optymalizacje tylko sobie nimi pupe podetrzeć Sory ale czy ty grasz w 3dmarki ??? Jeśli tak to gratuluje , ja też sie zdziwilem ze mi wyniki w markach spadły ale na poczatku to olałem i przeszedłem do testów rzeczywistych czyli gier.I wtym momencie zauwazyłem skok wydajności - zauwazalny w maxie 2 momentami z 70fps robi sie 90 a w Half Life 2 jak mailem mape w której niewaiadomo czemu spogladajac w jedno miejsce w okoice stołu miałem 5fps teraz mam 30fps .Wiec róznica jest, a ty jak grasz w 3dmarki to gratuluje !! żeby nie sprawdzic jak sie stery zachowuja w rzeczywistosci to nonsens Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A ja bym zaproponowal sie tu przeniesc :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 jak dlamnie wszystkie nowe stery od NV to sciema, moze teraz zabrali sie za optymalizacje pod gry?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 jak dlamnie wszystkie nowe stery od NV to sciema, moze teraz zabrali sie za optymalizacje pod gry?? :lol: A zle by ci bylo gdyb zrobili opytamliazacje i zamaist 6 fps mialby 30 fps bez starty jakosci (albo ze starta widizana pod lupa) i tak jak grasz to nie masz czasu za szczegolnie sie przygladac :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...