Artizpol Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tak jak w temacie. Mam okazję naprawdę tanio kupić Radeona 9700 pro z Herculesa, ale... bez kabla zasilającego. Czy można kupić taki kabel? Proszę o jakieś adresy internetowe (przejrzałem kilka sklepów, ale nawet nie wiem, jak wygląda gniazdo na Radeonie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 TAk jak wejszie do stacji dyskietek. Jak masz dobra zasilke to bedziesz mial conajmniej jedno wolne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Czyli to po prostu standardowy kabel zasilania? Dzięki za szybką pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nie ma sprawy. Sama przejsciowke tez kupisz jezeli masz tylko jedno zasilanie FDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...