QbaS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15549916 co sadzicei o tym bloku - bedzie to wydajne planuje zakup takiego bloku lub tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17234510 ktory bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 1. Total kich stanowczo odradzam 2. Ujdzie Popatrz jeszcze na www.mcs.pc.pl www.bloki.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Zbecydowanie i bez apelacyjnie blok nr.2, o tym dziwaku nr.1 już kiedyś była mowa i niezebrał on dobrych recenzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Pan pordukujący 1. blok się odgrażał, ze to prawie nukleon, ale ja jestem sceptyczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 O pierwszym juz byl topic jakis czas temu - poszukaj. Drugi to dosc oklepana konstrukcja. Cena nie jest taka straszna, ale wydajnosc nie bedzie powalajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mam 100zl na blok na CPU i chipset - doradzcie cos w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mam 100zl na blok na CPU i chipset - doradzcie cos w tej cenie Oj, niezabardzo. Proponuje pozbierać jeszcze, bo blok na chipset (z bloki.pl) to min. 50zł. A co z blokiem na proca? Na sam CPU min. 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 nie bardzo da rade dozbierac - juz dosyc sie wykosztowalem a mam zamiar jeszcze zmienic proca na durona 1400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 1) Kicha 2) Total kicha , ta spirala wlozona do srodka nie dotyka dna wiec nie wiem jak ma odprowadzac cieplo. 3)w przypadku braku kasy to bloki.pl sa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 viod wyjol mi te slowa z klawiatury :) lepiej zobacz co ma w ofercie koles na llegro o ksywie limbapl - na razie ma chyba tylko na chipset ale moge smialo powiedziec ze za 44zl kupilem blok na chip i na cp i jestem zadodwolony - mozesz go zapytac czy jeszcze je bedzie mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 bedzie mial a jakie masz temperatury na chipie i na procku wydaje mi sie ze wraz ze wzrostem przeplywu wydajnosc tego ploczku bedzie rosla - a pompke mam dosc silna 1100 l/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmm procek mam teraz 44C przy 600l/h aqua el - blok na chip nie zalozony bo nie krece ostro koszty bo niejasno napisalem - 44 za cpu i 40 za chipset ladnie wykonany etc teraz zbieram na copperfielda to chyba bede sie pozbywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a moze wezmiesz caly zestaw do chlodzenia?? szczegoly na gieldzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 1) dobrze że mi przypomnieliście, miałem kiedyś jechać do gościa na jakieś testy. Niestety dalej nie posiadam własnego WC, ale jest w drodze. Pojechać do Jelonki nie pojadę, bo dostałem pracę, ale może uda mi się namówić go aby pożyczył blok i skrobne jakąś rezenzje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 calego zestawu nie potrzebuje pompke i chlodnice (miedziany grzejnik od jelcza) juz mam weze i zapinki nie beda stanowily problemu potrzebuje tylko 2 blokow i jakiegos fajnego zbiorniczka ale jak nie znajde to zkleje z pleksy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 o tym drugim bloczku tez juz byla dyskusja. okazalo sie w jej trakcie, ze spiralka jest tylko lutowana/klejona do dna a nie wyfrezowana w 1 bloku miedzi. podpisuje sie pod wypowiedzia ghaziego - w 100 sie raczej nie zmiescisz. radzilbym kupic bloczek na cpu za te sto a z zakupem drugiego po prostu poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kup sobie NORTH STARA i horneta i masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...