Boxster Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Czy ktos zna ten model CODEGENa? To jest jakas nowosc. Robiony na wzor Huntkeya; ma jedno wielkie smiglo z dolu, i ogolnie b. dobrze wyglada :D Ciekawi mnie czy jest rowinie cichy co Huntkey. Czy kto zna ten model zasilki? CODEGEN robi dwie wersje: 350W i 400W. Cena jest bardzo atrakcyjana, dodam ze nie chodzi mi tyle o napiecia co o cisze. Slyszalem ze te z dolnym wentylem potrafia byc strasznie ciche (przynajmniej HUNTKEY). Do tego musze dodac ze cena jest rownie atrakcyjna za zasilacz 400W w tej wersji trzeba zaplacic tyklo 130 zł :lol: . Prosze o wszelkie opinie. Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Co do Codegena, to nie wiem... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Czy ktos zna ten model CODEGENa? To jest jakas nowosc. Robiony na wzor Huntkeya; ma jedno wielkie smiglo z dolu, i ogolnie b. dobrze wyglada :D Ciekawi mnie czy jest rowinie cichy co Huntkey. Czy kto zna ten model zasilki? CODEGEN robi dwie wersje: 350W i 400W. Cena jest bardzo atrakcyjana, dodam ze nie chodzi mi tyle o napiecia co o cisze. Slyszalem ze te z dolnym wentylem potrafia byc strasznie ciche (przynajmniej HUNTKEY). Do tego musze dodac ze cena jest rownie atrakcyjna za zasilacz 400W w tej wersji trzeba zaplacic tyklo 130 zł :lol: . Prosze o wszelkie opinie. Dzieki! Ja tam omijam Codegena z daleka i pod każdą postacią! Szczególnie przy mojej konfiguracji. Dołóż troszeczke i kup sobie Chiefteca 360W, kosztuje około 190-200PLN a masz prawdziwe 340W, a nie jakieś 300-400 Codegena, a w rzeczywistosci 150-170W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...