Skocz do zawartości
Boxster

CODEGEN 400 P4 MODEL:300XX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos zna ten model CODEGENa? To jest jakas nowosc. Robiony na wzor Huntkeya; ma jedno wielkie smiglo z dolu, i ogolnie b. dobrze wyglada :D Ciekawi mnie czy jest rowinie cichy co Huntkey. Czy kto zna ten model zasilki? CODEGEN robi dwie wersje: 350W i 400W. Cena jest bardzo atrakcyjana, dodam ze nie chodzi mi tyle o napiecia co o cisze. Slyszalem ze te z dolnym wentylem potrafia byc strasznie ciche (przynajmniej HUNTKEY). Do tego musze dodac ze cena jest rownie atrakcyjna za zasilacz 400W w tej wersji trzeba zaplacic tyklo 130 zł :lol: . Prosze o wszelkie opinie.

Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos zna ten model CODEGENa? To jest jakas nowosc. Robiony na wzor Huntkeya; ma jedno wielkie smiglo z dolu, i ogolnie b. dobrze wyglada  :D  Ciekawi mnie czy jest rowinie cichy co Huntkey. Czy kto zna ten model zasilki? CODEGEN robi dwie wersje: 350W i 400W. Cena jest bardzo atrakcyjana, dodam ze nie chodzi mi tyle o napiecia co o cisze. Slyszalem ze te z dolnym wentylem potrafia byc strasznie ciche (przynajmniej HUNTKEY). Do tego musze dodac ze cena jest rownie atrakcyjna za zasilacz 400W w tej wersji trzeba zaplacic tyklo 130 zł  :lol: . Prosze o wszelkie opinie.

Dzieki!

Ja tam omijam Codegena z daleka i pod każdą postacią!

Szczególnie przy mojej konfiguracji. Dołóż troszeczke i kup sobie Chiefteca 360W, kosztuje około 190-200PLN a masz prawdziwe 340W, a nie jakieś 300-400 Codegena, a w rzeczywistosci 150-170W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...