BLANTMEN Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Otóż odtwarzam jakiś krótki filmik w WMP i po ~6 sek. obraz zatrzymuje się w miejscu :? Czym to jest spowodowane ??? Spotkał się ktoś z czymś takim ??? Może to wina codec'ów ??? (mam zainstalowanego NimoCodecPack). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Nie polecam Nimo - "co za duzo, to nie zdrowo". Zainstaluj tylko to, co niezbedne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanth Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Instalnij sobie K-lite... Ja przez dluzszy czas bylem zwolennikiem "niezbedne minimum" (ffdshow,ac3,xvid) ale na tym codepacku jakos mi lepeiej wszystko chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Możecie zarzucić jakimś linkiem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 http://fe1.edskes.com/k/klcodec210f.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...