Jeffrey Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cze widzialem na www.nvision.pl nowe stery catalysty 3.9 testowal juz ktos je???przetestowalbym sam ale omegi 3.8 zjaraly mi karte narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Stery są na http://www.techconnect.ws/download.php?fil...exe&language=en a nie na nvision :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ja wlasnie instaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no i jak chodza?na razie lece na 3,8 i karta normalnie sie zachowuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jak zainstalować te cat`y na R9100 ? Trzeba pogrzebać w .inf z tego co wiem. Ma ktoś pojęcie jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...