Skolim Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witam! Potrzeba mi waszej pomocy :) Muszę kupić takie wielofunkcyjne ustrojstwo (nie dla siebie) mam do wyboru TYLKO: 1)Media Tech MT-412 2)Creative PC-Cam 888 3)Mustek MDC 3000 Użyłem oczywiscie opcji szukaj :) i dotarłem min. do wątku, w którym odradzacie Reddowi tego MT-412. Powodem była beznadziejna jakość zdjęć. Był bym wdzięczny za wszelkie opinie na temat tych "aparatów" ;). Szczególnie zalezy mi na fotkach zrobionych za ich pomocą (np tych na podstawi których zjechaliście MT). Pierwsze 2 aparaty są na matrycach CMOS, mustek jest na CCD, (według producentów), więc skłaniam sie w stronę Musteka. Z góry dzięki za wszystkie opinie, a szczególnie te potwierdzone doświadczeniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja bym bral rzeczywiscie tego Musteka. Z tego co wyczytalem ma on matrycve 2,1 MPix (troche malo :( ), ale ma trzy funkcje: aparat, camerka i web-c@m. jak sie komus nie chce czytac: Przetwornik 2,1 MPixel Rozdzielczość maks. 2048x1536 (interpolowana) Film video ok. 30 sek. 20 kl./sek. Przechwytywanie video 20-25 kl./sek. Obiektyw F/2.8/5,6/11 autofocus Interfejs USB Samowyzwalacz 10s. Migawka 1/25 - 1/2500 Wymiary 116x43x75 mm i jeszcze: http://biuro.siedziba.pl/aparaty/mustek_MDC3000/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...