mosciu22 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Mam możliwość kupna Epoxa 8rda za 309zł, lub 8rdae za 319zł. Co mam wybrać (wiem, że literka 'e' ma 200Mhz FSB oficjalnie, nowszy chipset ale czy zachowuje wszystkie SUPER właściwości modelu bez 'e'- super Biosy, stabilność etc.). Chcę podkręcić Durona 1,6 na FSB 200Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 hi, epox 8rdae nie ma chyba 2-kanałowego kontrolera pamięci - dual chanel jak sądzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 hi, epox 8rdae nie ma chyba 2-kanałowego kontrolera pamięci - dual chanel jak sądzę...nie mylisz sie :) jest jeden feler bo rda jest praktycznie nie do dostania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...