renegade Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witam, Ostatnio miewam drobne problemy z myszka (A4tech Optical) :/ Co jakis czas myszka mi sie zacina i aby ponownie dzialal, musze ja wyciagnac ze slotu USB i wlozyc ponownie. System to WinXp Proff. Czy ktos miewal podobne problemy z myszka ? pozdrawiam renegade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a sprobuj przelozyc do innego portu USB, sprawdz port na innym urzadzeniu, jak myszka jest na baterie to sprawdz baterie a ja nie masz innego urzadzenia usb to sprawdz dioda, schemat wtyczki USC gdzies na forum ale pradi masa sa na obrzezach wtyczki po jednej i drugiej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Bic, myszka USB na baterie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Bic, myszka USB na baterie? :lol: A co w tym dziwnego? 8O Pod USB podlacza sie odbiornik a nie myszke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Tak, zgadza sie, sam mam taka, ale gdyby byla to mysz bezprzewodowa, autor postu wspomnialby o tym, co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MNK Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Temat trochę wiekowy, ale od niedawna mam ten sam problem. Mysz (też A4tech, ale na ps2) wiesza się po starcie systemu, niezależnie czy to win98 czy XP. Prawdopodobnie winne są stery do mychy, bo po odinstalowaniu wszystko działa ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 2002JSQ chodzilo mi czy to jest myszka USB przewodowa czy USB bezprzewodowa ktorej tylko odbiornik sie tylko podlacza pod USB wiec potrzebne sa do tego i baterie, mial byc po prostu przecinek ale go zabraklo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 miałem to samo z tym samym modelem - pomogła zmiana pasma w którym działa mysz - przełączniki na odbiorniku i pod akumulatorkami.... dziwne, przez rok było ok, a później właśnie takie zaniki nie wiadomo z czego. Po zmianie na drugi kanał od 2 miechów mam spokój 8) A ten sterownik to jakiś shit, pod 98 pieprzyło mi się całe GUI windy - samoistne zmiany czcionek, znikające ikony itp., teraz nawet tego nie instaluję pod 2003 bo i po co :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a mnie to samo sie dzieje na kulkowym Logitechu Pilot Wheel ... wystarczy zmienic port usb (u mnie of korz :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tak kiedys mialem u siebie na starym kompie- uwalony port usb (plyta do wymiany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wina myszki i kobiet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 myszka nie jest radiowa, optyczna - kabel. niewiem jak to jest ze zmiana portu, poniewaz gdy zmieniam tez to sie dzieje chociaz dzisaj sie nie zaciela ani razu. zobaczymy jak to bedzie dalej, w kazdym razie thx za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...