kucyk Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 kupiłem sobie dziś Seagate Barracuda 7200.7 120 GB UDMA/100 7200 rpm 8MB cache i jestem ciekaw czy będe zadowolony. W sumie wziąłem ją z czystej ciekawości, bo mogłem brać Maxtora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 1. juz mam ST3120026A :D :D :D TA CISZA TO JEST TO :D :D :D 2.do wszystkich zainteresowanych jak chcecie wyciszyc chrobot glowic to mozna to zrobic np. Hitachi Feature Tool dzial z dyskami IBM i WD (to wiem napewno bo sprawdzalem) z obecnym moim dyskiem nie dziala(nie wiem czy cos wogole z nim dziala) , odpala sie takie cudo z dyskietki startoej i wybiera opcje zmiany parametrow dzwiekowych (advancet acoustic managment czy jakos tak),uprzxedzam ze dysk traci na wydajnosci - zwiekszenie czasu dostepu, ale chrobot znika na zawsze i zywotnosc dysku rosnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mxtor jest głosny bo mam 120gb 8 mb cash kupłem go miesiąc temu ma jeszcze 10 gb wd i jak podłączyłem Mxtora to meslałm ze ma jakis wadliwy model ale one tak chodzą zato wydajnoscią są chba najlepsze a co do pytania to to samsung wedułg testów jest nijcichszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...