Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Jeśli to już bylo, przepraszam ale nie mogłem znaleźć. Mam pytanie: jaki sprzet potrzebny do polaczenia kompow na odleglosci 1,5 km. jedna mozliwosc umieszczenia anteny na wysokosci ok. 15m zadne budynki nie sa na tyle wysokie zeby zaslonic drugi cel, tylko on jest nizej ma z 5 m. chodzi mi o to zebym mial internet w domu a nie tylko w biurze. i ile mniej wiecej by to kosztowalo. Z gory thx za odpowiedz/. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Duze szanse aby sie zmiescic w kwocie 1500zl. Wszystko zalezy co dokaldnie musisz kupic... Nie radze kupic na allegro albo z innej wysylki, lepiej w duzym sklepie gdzie maja sensowny wybor abys mogl potestowac...(i musisz bezwzglednie zaznaczyc chcec przetestowania sprzetu aby niepotrzebnie nie utopic kasy...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 thz za odpowiedz, ale mialem taka cicha nadzieje ze bedzie mniej kasy 1500 zl starczyloby na 10mc SDI. mimo wszystko thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 eee... no co ty - nie dawaj tepsiarzom zarabiac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...