YoSHi Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witam - zaraz jade odebrac bartona z poczty i mam pytanie czy cooper shim Tt rev 2 - dla t-breada, bedzie gitara dla bartona? Bo kiedys zalozylem CS od palomino do t-breada i byla taka gitara ze procek poszedl z dymem. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 co ciekawe u mnie tbred + CS z Palomino działa idealnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a u mnie srednio idealnie to dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 nikt mi nie odpowie na to pytanie? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja sobie kupilem copper shima (na discotechu, nie pisze dla jakich rdzeni), patrzyłem żeby było na XP. Chodzi dobrze nie ma z nim problemów, kiedys z kolegą sprawdzali my Athola (zwykłego, bez XP) z copper shimem i dzialal (ale podobno mial rdzen ukruszony) Ja mam palomino. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...