Skocz do zawartości
cyrano666

Ozzy powraca...???

Rekomendowane odpowiedzi

kur***

dlaczego akurat teraz!

dlaczego wtedy, gdy nie mam kasy!

ja pierdziele :(

jak by kur** nie mogl pol roku pozniej/wczesniej !!!!!

nic tylko sie pochlastac :(

Sprzedaj włosy, będziesz miec na bilet chociaz.. takie piękne t sporo weźmiesz pewnie.

;)

Pozycz i juz... od rodzocow np :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, co to za prezeboj....

jezeli chodzi ci o dreamera, to od niego ozzy nie zaczyna koncertow, a sam utwor, przynajmniej mi sie abrdzo podoba ;]

zapewne zacznie od i don't know, jak na LAB

mimo, ze uwazam sie za fana ozzyego, to powiem tak:

ozzy in studio-ok , bo ma sporo pomyslow

ozzy live-coz....moze 5 lat temu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy kur***, macie do Ozzego ??!! Do pieprzonego księcia ciemności. Facet chce jeszcze swoich fanów zaskoczyć pomimo dużego wieku, chwała mu że przyjeżdża do Polski. A Wy go jedziecie że na $ lecie. Pewnie że na kase, pokażcie mi muzyka który na kase nie leci :/ Wiecie co?

Aj low ju ol, bat ju ar fakin men.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W obecnych czasach niewielu potrafi odejsc od koryta jesli moga cos z niego wyciagnac ;) Co do samego Ozzy'ego ... mam jego dwa utworki i sa niezle.

Poza tym nie rozumiem czym sie ludzie podniecaja jezdzac na koncerty.. stoi sie zazwyczaj daleko, tlum sie drze jak glupi, mozna przy okazji zostac zgniecionym lub inaczej uszkodzonym, a gdziestam daleko na scenie graja i spiewaja dokladnie to samo co mozna posluchac w ciszy i spokoju przy milej atmosferze w domu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Poza tym nie rozumiem czym sie ludzie podniecaja jezdzac na koncerty.. stoi sie zazwyczaj daleko, tlum sie drze jak glupi, mozna przy okazji zostac zgniecionym lub inaczej uszkodzonym, a gdziestam daleko na scenie graja i spiewaja dokladnie to samo co mozna posluchac w ciszy i spokoju przy milej atmosferze w domu ;)

Hmmm a u mnie w domu nigdy Ozzego nie było... :wink: :wink: :wink:

Ale ten klimat...

Dokładnie :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Poza tym nie rozumiem czym sie ludzie podniecaja jezdzac na koncerty.. stoi sie zazwyczaj daleko, tlum sie drze jak glupi, mozna przy okazji zostac zgniecionym lub inaczej uszkodzonym, a gdziestam daleko na scenie graja i spiewaja dokladnie to samo co mozna posluchac w ciszy i spokoju przy milej atmosferze w domu ;)

Hmmm a u mnie w domu nigdy Ozzego nie było... :wink: :wink: :wink:

Ale ten klimat...

Dokładnie :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W obecnych czasach niewielu potrafi odejsc od koryta jesli moga cos z niego wyciagnac ;) Co do samego Ozzy'ego ... mam jego dwa utworki i sa niezle.

Poza tym nie rozumiem czym sie ludzie podniecaja jezdzac na koncerty.. stoi sie zazwyczaj daleko, tlum sie drze jak glupi, mozna przy okazji zostac zgniecionym lub inaczej uszkodzonym, a gdziestam daleko na scenie graja i spiewaja dokladnie to samo co mozna posluchac w ciszy i spokoju przy milej atmosferze w domu ;)

Agooshia, z całym szacunkiem, ale chyba nigdy nie byłaś na żadnym koncercie. Klimat koncertu to coś czego nigdy się nie osiągnie słuchając muzyki w domu. Poza tym - muzyka LIVE to zupełnie co innego - przykład: pojechałem na koncert Prodigy. To co usłyszałem to było 8O 8O 8O. W życiu tak nie grali "na płytach". Dużo zależy od muzyków - od ich kontaktu z publicznością. Na płycie masz "suchą" muzę - koncert daje nowe świetne wrażenia... Niektóre zespoły można odkryć na nowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet chce jeszcze swoich fanów zaskoczyć pomimo dużego wieku

Duzego wieku??? To ze wyglada na 70 nie znaczy ze tyle ma. A ma chyba 53 lata.

Ale jakbys tyle bral co on to pewnie tez bys tak wygladal.

Ozzy jest spoks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet chce jeszcze swoich fanów zaskoczyć pomimo dużego wieku

Duzego wieku??? To ze wyglada na 70 nie znaczy ze tyle ma. A ma chyba 53 lata.

Ale jakbys tyle bral co on to pewnie tez bys tak wygladal.

Ozzy jest spoks.

A wg. ciebie wiek 53 lata to mało? Niektórzy odchodzą już na emeryture.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi