Lukasy19 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wie ktos moze kto dostal nagrode nobla w dziedzinie fizyki w roku 2003. Kolesiówa z Fizy nam zadala taka przce domowa, a ja nigdzie nie moge znalezc tego. Na neci znalazlem tylko z lat 2002 a potrzeboje z 2003. To bardzo wazne i jezeli ktos wie to prosze o pomoc. Kto dostal i za co?. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja wiem, ze Berkut dostanie nastepnym razem - jesli dozyje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja pieprzę... tak trudno wpisać w guglu? http://www.nobel.se/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Dziekoje, i moj blad bo wpisywalem w google ale zeby szukal tylko na polskich stronach, nastepnym razem bede wiedzial. jeszcze raz dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...