reyden Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 jak w temacie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17291896 za 3 zeta , raczej mi wygląda na kompletne mobo niz sam chipset Ciekawe 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cois mnie to smierdzi.opis jak moboi ale cos dziwne i tanie.probowalem qpic,ale ciagle dawalem za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 przeciez to jest płyta solteka model SL-NV400-64/NV400-L64 http://www1.soltek.com.tw/English/product/...t/nv400-l64.htm to jest link do opisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 wg opisu to jest plyta solteka a dokladniej ten model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cois mnie to smierdzi.opis jak moboi ale cos dziwne i tanie.probowalem qpic,ale ciagle dawalem za malo Może ta mobo jest padnięta :? :? tylko pocy by ją w takim razie sprzedawał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Może se kupie to bryloczek z Nb se zrobie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 mi to wyglada na wala, bo popatrzcie za co koles ma pozytywy i w jakiej ilosci a co teraz sprzedaje. "smierdzi" mi on jako sprzedawca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Smierdzi mi to podstepem :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 OT - co to jest NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 NB=NorthBridge=mostek północny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...