michał Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Witam.Chciałem wam powiedzieć,że dzisiaj się dowiedziałem, iż będe ojcem i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy i teraz już jestem po paru baniakach...!!!!!!!!!!!!!!!!ale to jest super uczucie.Razem z moją Moniką jesteśmy bardzo szczęśliwi. :D POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no to ładne cacko.............gratuluje chlopak czy dziewczynka........a moze blizniaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Cytat Witam.Chciałem wam powiedzieć,że dzisiaj się dowiedziałem, iż będe ojcem i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy i teraz już jestem po paru baniakach...!!!!!!!!!!!!!!!!ale to jest super uczucie.Razem z moją Moniką jesteśmy bardzo szczęśliwi. :D POZDRAWIAM gratuluje jako pierwszy. tylko tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Pozostaje pogratulowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 co to będzie to jeszcze nie wiem to jest dopiero pierwszy miesiąć. :D Chyba z tej radości zle to ujołem. DZIĘKUJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Cytat co to będzie to jeszcze nie wiem to jest dopiero pierwszy miesiąć. :D Chyba z tej radości zle to ujołem. DZIĘKUJE. nom troszke no, ale mozna wybaczyc heh to garatulacje i napisz jak juz ja/jego ztuningujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 kawał dobrej chłopskiej roboty ( :))))))))))))))))))))) ) a jaki to cudo będzie miało imie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 hyhy panowie 1 miesiąc a wy sie pytacie o imie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Gratulacje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Hehe, Pozdrawiam ! No i gratuluje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Congratulations!!! Gratulazione!!! Gratulacje!!! A co byś powiedział na sześcioraczki?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wiecie co wypiłem już z tej radości prawie 0.5, ale coś wam powiem dziekuje wam za wasze posty i podziekowania.Ale jaK bedzie miało na imię moje dziecko to jeszcze nie wiem zapytam się was o to jak byście go nazwali.Ale jestem hapy. :D dzisiaj jakby jeszcze było mało to dostałem procek 1.2 celeron tultanim i już chodzi na 1.4 bez problemu ale jutro zaczne wyciągać z niego więcej :D teraz nie mam do tego głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Congratz Michał :D Na Twoim miejscu wypilbym jeszcze drugie 0.5 litra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wiesz co chyba tak zrobię ale nie wiem czy mi starczy sił :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 NO I ZDROWIE :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 yyyy...gratulacje nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 no to gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Witam.Dziekuje wam za wszystkie miłe posty i gratulacje :D _________________ Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Gratulacje!!! heeheehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Nic tylko POGRATULOWAC :!: :!: :!: I wychowaj dziecko w duchu o/c ;) :mrgreen: Ps: Jeszcze raz --> GRATULACJE !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Cytat Wiecie co wypiłem już z tej radości prawie 0.5, ale coś wam powiem dziekuje wam za wasze posty i podziekowania.Ale jaK bedzie miało na imię moje dziecko to jeszcze nie wiem zapytam się was o to jak byście go nazwali.Ale jestem hapy. :D dzisiaj jakby jeszcze było mało to dostałem procek 1.2 celeron tultanim i już chodzi na 1.4 bez problemu ale jutro zaczne wyciągać z niego więcej :D teraz nie mam do tego głowy. GRATULUJE !!! BTW: Tylko nie nazwij dziecka Frazir :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 GRATULUJE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...