Beerman Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witam. Czy w Polsce można nabyć obudowy standardu mini-itx (pod Epie) oprócz EM-121 za rozbrajającą cenę ? Dostępnośc takich rzeczy najdosadniej uwidacznia mi, jak daleko jesteśmy za murzynami :twisted: ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ Prawdopodobnie pozostanie mi rozpoczęcie przygody z plexi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ladne cacka... ale czy te wszystkie "nasze" sprzety sie tam pomieszcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wymagane sa plyty w formacie ITX , wiecej info ->www.mini-itx.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 No wlasnie sam szukalem i nie za bardzo cos znalazlem... :? A przydalo by sie cos innego, nie tyle ze wzgledu na cene, co na wyglad, bo pewnie mama nie popratrzy przychylnie na brzydka matowa bezowa skrzynke w naszym salonie! ;) Takie cos sprawilo by sie znacznie lepiej! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 mama nie popratrzy przychylnie na brzydka matowa bezowa skrzynke w naszym salonie! ;) Mam problem podobnej natury - no bo to pasuje jak paprykarz szczeciński do kawioru :? Pozatym pobór prądu - piękna sprawa : http://www.mini-box.com/powersimulator.html Do tego tylko jakiś dobry systemik LCD: i jakiś 60-70W PSU z konwerterem DC-DC i pilocik radiowy: i mamy serwerek i domowy odtwarzacz DVD, MP3 i innych divxów jak się patrzy. Oczywiście jeśli chcieliśbyśmy to miniaturyzować maksymalnie, to w grę whcodzą tylko odpowiednie napędy - slim CD/DVD oraz 2,5" HDD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Oczywiście zapomnaiłem o najważniejszym - całkowicie bezgłośny - zero wiatraków włączając oczywiście również zasilacz (PSU). No dobra - dysk będzie charczał. Jak to kumuś przeszkadza to pozostaje tylko bezdyskowa stacja oparta na zasobach sieciowych ew. jakiś embedded linux na CF: ew. systemy oparte na ramdysku (epia bodajże obsługuje kość do 1 GB) Wtedy mamy już całkowicie bezgłośny system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a mi sie podoba ta 4 od gory :) ale itx mi nie odpowiada, juz bardziej flex :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tylko jest ten minus ze w wiekszosci jest procesor scalony ( jak nie we wzystkich ) co mi przynajmniej sie nie za bvardzo usmiecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...