BST Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Mam mały problem z Neo+ mam go zainstalowanego jak TPSA przykazała, a mam łacze od 4 dni. Zostawiłem dziś kompa włączonego idac do pracy i wracam patrze a on prowienic nie pociągnał bo się rozłączył....... i ponownie już nie chaciał się połaćżyć bez pomocy. Jak pozbyc sie tego problemu i dziada skonfigurować tak żeby po rozłączeniu się automatycznie się łączył ponownie. Nadmienie iż mam zaznaczone pole "Połacz ponownie po rozłączeniu" we właściwościach. Możę zrobićosobne połaczenie bez innowacji tepsy? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 tez mi sie czasami rozlacza...nie wiem dlaczego...a ostatnio firewall wykryl ze ktos skanuje mi porty...patrze wiecej info a tam ktos z TEPSY...najchetniej bym do nich zadzwonil i opierdzielil ale dodzwonic sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BST Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no mam na to teorie :) zrobiłem test wyjełem gdziazdko z modemu symulując rozłaczenie, włożyłem spowrotem i ... połączenie z netem zostało wznowione. Wpisze teraz ponowne wybieranie co 5 minut 100 razy:) bo moze awaria przy rozłączeniu przez tpsa trwa dłużej niż 10 minut co miałem ustawione poprzednio... (co 1 min 10razy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...