2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Nie wiem, czy ten temat juz byl czy nie, ale napisze... Bylem przekonany, ze to juz koniec, ale... http://www.slysoft.com/download/SetupCloneCD4315.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Nie aktualizuje starszych wersji. A obiecywali ze po przejeciu projektu bedzie to mozliwe. Ale juz chyba pozno na powrot zza swiatow jestem upojony Alcoholem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ja tam jade na alcocholu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Alcohol 120%- Najlepszy. I przez samo "h" się pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 CZY JA PYTALEM CO JEST LEPSZE I CZEGO UZYWAC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Na cdrinfo.pl jest clone w wesrji 4.3.16, podane tez są zmiany w tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...