Piotrux Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Mam pytanie... pewnie juz bylo... ale zapytam jak usunac to gowienko co przypomina o zarejestrowaniu online, wiadomo te kluczyki da sie to wogole zrobic... tak mowiac na ucho dla informacji :) xp przegrywany z oryginalu :) aha i jeszcze to co sie uruchamia i przypomina o update online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 crack :) chyba gdzies mam ... jak dobrze poszukam to moge ci wyslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 z gory wielkie dzieki slij na adres piotrux@yahoo.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Heh od razu widac ze to XP Home :D XP Pro = zadnych aktywacji online :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ty widzisz nie wiedzialem :oops:. A czym sie jeszcze rozni Pro od Homa? Bo jak niczym to se walne Pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 O ile mnie pamięć nie myli to przy wersji HE każda wymiana komponentu w kompie oznacza koniecznopść.ponownej rejestracji online. Jednak mogę się mylić :oops: Poza tym zdaje się że wersja PRO udostepnia wiecej bajerków. Jest w niej także mniej bagów (liczba łatek dla wersji PRO w bazie windowsupgrade jest mniejsza niż dlaHE). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Zrobilem niedawno w 100% dzialajacego cracka do wersjii Home PL. Mozna go uzyc nawet dzien przed uplywem terminu rejestracjii :!: CeglA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Zrobilem niedawno w 100% dzialajacego cracka do wersjii Home PL. Mozna go uzyc nawet dzien przed uplywem terminu rejestracjii :!: CeglA to ktorego chcesh ... :lol: 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 W pro też jest aktywacja, tylko pro corporate (niedostępny w sklepach) tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Dziwne. Ja mam zwykle Pro i zadnej aktywacji nie musialem robic, nie mialem zadnych komunikatow ani nic takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 moze ktos go juz crackowal??ja tez mam taka wersje,zadnej rejestracji itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 nie musiales go crackowac dlatego bo masz Corporate Edition a ona nie wymaga rejestracji online tak jak mowil cherry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 A WIE KTOS GDZIE SZUKAC TAKIEGO PLIKU JAK corpfiles.zip (13MB) ZEBY PRZEROBIC WERSJE Z "DYMKAMI" NA WERSJE KORPORACYJNA :?: CHODZI OCZYWISCIE O WIN XP HOME :) BARDZO LADNIE PROSZE O LINKI!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 W pro też jest aktywacja, tylko pro corporate (niedostępny w sklepach) tego nie ma. a jest w ogole wersja home corporate ? to brzmi glupio, ale potrzebuje tak przerobic lub skopiowac CD z Home Ed, aby po instalacji nie trzeba bylo tego g***a aktywowac.... wiem, ze sa kraki, ale ja potrzebuje wlasnie takiego rozwiazania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...