HamP Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witam! Otóż,czy ktoś spotkał się z problemem czarnego ekranu(muza leci,dźwięk też,ale nic nie widać,LOL) w tej grze na kartach Radeon 9500Pro ? Ja niestety mam owy problem,a próbowałem już wszystkiego typu reinstalacja Windy,DirectX'a,czy też wszystkich Catalystów i zawsze jest ten sam efekt :-(((((((((((((( Wiem,że wyszedł patch do wersji angielskiej i niemieckiej,ale czy ktoś wie,gdzie można podłapać patcha do wersji polskiej? A może da się ten problem naprawić w inny sposób? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tez sie z tym spotkalem , nawet mam orginal , zaplacilem 20 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No właśnie,też mam oryginał (ten z ExtraGry),no i lipa:-( (a było nie zmieniać karty,to bym sobie grał dalej w Cultures 2,a tak to &^&%*&*) Z racji,że temat "po[gluteus maximus]dł",a rozwiązania problemu dalej nie znalazłem :( piszę tego oto post'cika,coby wywindować temacik na sam szczyt,bo a nóż (i widelec ;) ) ktoś uporał się z problemem czarnego ekranu w Cultures 2 PL i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami w tej sprawie... Czekam na odpowiedzi :D (z niecierpliwością :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...