Miji Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy temperatura P III 1,26 na poziomie 53 stopni C jest dobra czy zaduża??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ten procek nie jest podkręcony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 wydaje sie za duza :lol: pomysl o innym coolerze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy temperatura P III 1,26 na poziomie 53 stopni C jest dobra czy zaduża???Uważam, ze jest za duza troche na Tualatina. Jakie warunki ? Tzn. jakie chlodzenie, obudowa zamknieta czy otwarta ? Jaka plyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 postaraj sie o lepszy cooler może to być również wina słabego przepływu powietrza w obudowie koledze strasznie sie grzał duron a jak rozkręcił obudowe okazało sie że taśma od HDD przechodziła tak blisko wiatraczka na coolerze że ten miał problemy z dmuchaniem na radiator. Dodaj może dodatkowy wiatraczek 80x80 z przodu obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 temperaturka na pewno za duża, popraw chłodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Musisz poprawić chłodzenie (wentyl nowy + pasta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy temperatura P III 1,26 na poziomie 53 stopni C jest dobra czy zaduża???Jak na nie krecony procek to conajmniej o 15 st. :!: za duza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Troche za dużo.... sprwadź czy cooler dobrze dolega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Uważam, ze jest za duza troche na Tualatina. To nie jest Tualatin. A co do temp. to jest za duza. Sciagnij cooler, wyczysc spod radiatorka + jaderko procka papierem sciernym 1500, potem naloz porzadna paste srebrna i powinno pomoc. I otworz obudowe. Jezeli to nie pomoze to nowy wydajniejszy cooler trzeba kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Choc Intela nie mam to jednak wiem ze to za duzo dla tego proca. Zmien cooler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To nie jest trochę dużo to jest zajebiście dużo ja mam Athlona i przy maksymalnym obciążeniu mam 44 stopnie.używam pasty Arctic Silver 3.zależy czy Twój proc jest podkręcony czy nie no i jakiego używasz coolera.Mój celek na 1200 ma 30 stopni czy 32.(pasta Thermopox 75AGS) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colsbald Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Kaeras pewny jestes ze to nie Tualin ? Nie bylo PIII Tualatin 133FSB 256K takich ?Lub PIII 512k ?.... ------------- sSpec Number SL5QL Processor Frequency 1.26 GHz-S CPUID String 06B1 Package Type FC-PGA2 Core Voltage 1.45V Bus Speed 133 MHz Thermal Design Power 29.5W Core Stepping tA1 Max Junction Temp 69°C L2 Cache Size 512K Die Size 0.13 micron L2 Cache Speed 1.26 GHz ECC/non-ECC ECC --------------- Wedlug intelowskiego Spec-findera TYLKO Tualatiny-S (512k L2) mialy czestotliwosc 1.26ghz (1.20 i 1.33 byly tesh wersje 256k L2). Ciekawostka, Intel nie przyznaje sie do PIII coppermine 1.13Ghz ktore kiedys wypuscil (tylko ze byly z nimi straszne problemy ,Intel wymienial je tysiacami itp,itd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 wg mnie to jest TUALATIN no i ma za duza temp ja mam celak T 1.0@1.65 i ma nie wicej jak 34 stopnie przy napieciu 1.7 domyslnie tamten ma 1.475 to cholernie za duzo sprawdz to co radza forumowicze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 temperatura duzo za duza przydal by sie leprzy coolerek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin21 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam dokładnie takiego samego procka podkręconego do ok. 1600MHz na magistrali 166MHz (ABIT ST6R) i temperature mam na poziomie 43-48oC na miedzianym wentylu. 53oC nigdy nie miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...