Fireblade Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Cze witam mam sprzeta jak w podpisie i chcialbym pociagnac FSB do 200 ale ostatni dzielnik wlacza na FSB 166 potem nie ma juz dzielnika a nie wiem czy wraz ze wzrostem taktowania AGP nie grzeje sie bardziej grafa:) (Czy moge spalic karte graficzna przez zwiekszanie taktowania AGP??) no i co z dyskiem bo podobno po przekroczeniu pewnej granicy taktowania PCI moze sie cos niedobrego dziac. dysk mam Seagate 8,4GB stary bo stary ale nie chcialbym go stracic. bedze wdzieczny o wypowiedzi i wszelkie rady dotyczace krecenia FSB i zagrozenia jakie sa z tym zwiazane:) thx wielkie i pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tu masz info o OC http://www.ocg.prv.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 thx:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ja ma A7V8X gold i max co dojechałem to 198 MHz, w zasadzie to nie masz się czym przejmować, bo ani grafa ani nic na pci nie powinno strzelić, gorzej z hdd ale dla samego testu to nic mu nie będzie. O dłuższej jeździe przy takich wysokich fsp na tej płycie zapomnij. Zresztą tutaj FSB 200 można nazwać sukcesem. Ja swoje 198 dojechałem bez żadnych przeróbek ale wyżej to jusz klops. trza pewnie kleić radiatory na scalaki (SB, stab. napięcia). Pozdr i życzę stabilnego FSB200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...