Sir_Yaro Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Dostalem maila: od: MS Corporation Security Services <caoggzt@pzeb.net> do: Microsoft Customer <Postmaster> temat: New Internet Critical Pack O tresci: MS Customer this is the latest version of security update, the "October 2008, Cumulative Patch" update which fixes all known security vulnerabilities affecting MS Internet Explorer, MS Outlook and MS Outlook Express as well as three new vulnerabilities. Install now to help protect your computer from these vulnerabilities, the most serious of which could allow an attacker to run code on your computer. This update includes the functionality of all previously released patches. System requirements: Windows 95/98/Me/2000/NT/XP This update applies to: - MS Internet Explorer, version 4.01 and later - MS Outlook, version 8.00 and later - MS Outlook Express, version 4.01 and later Recommendation: Customers should install the patch at the earliest opportunity. How to install: Run attached file. Choose Yes on displayed dialog box. How to use: You don't need to do anything after installing this item. stan faktyczny: The following message attachments were flagged by the antivirus scanner: Attachment [2.2] INSTALL127.exe, virus infected: W32/Gibe-F. Action taken: deleted Mam nadzieje, ze to info ustrzeze przynajmniej pare osob przed nierozsadnym uruchamianiem zalacznika tego mejla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 jak zwykle jakies glupie ruski bawia sie w "wielkiego billa" i rozsylaja ludzia pseudoM$poprawki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A wiesz ile glupkow i tak to u siebie uruchomi?? :D:D Podejrzewam ze cale multum.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A wiesz ile glupkow i tak to u siebie uruchomi?? :D:D Podejrzewam ze cale multum.... :P Dlaczego głupków? :lol: Głupek to ten, który wie ze robi zle a mimo to dalej to robi, np palacz, cpun, a ktos kto robi cos wynikajacego z niewiedzy to nie glupek. :lol: :lol: :lol: Czy ogladales taką reklamówke jak rodzinka wybiera sie na wczasy puszczaja radio w celu wybrania muzyki, a tam leci fragment "I wanna fuck your ass..." i oni sobie tancza w rytm tej muzyki cala rodzinka bo nikt nie wie co oznacza... i to byla reklama programu jezyka angielskiego, ale czy glupkiem jest ten ktory nie zna jezyka? Nie on go po prostu nie zna i to tez niekoniecznie zle swiadczy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jak zwykle jakies glupie ruski bawia sie w "wielkiego billa" i rozsylaja ludzia pseudoM$poprawki :?A to prymitywy... sa setki lepszych i skuteczniejszych sposobow... lecz niestety - wielu to odpali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A wiesz ile glupkow i tak to u siebie uruchomi?? :D:D Podejrzewam ze cale multum.... :P Dlaczego głupków? :lol: Głupek to ten, który wie ze robi zle a mimo to dalej to robi, np palacz, cpun, a ktos kto robi cos wynikajacego z niewiedzy to nie glupek. :lol: :lol: :lol: Rzeczywiscie uzylem troche za mocnego slowa... Nie chcialem oczywiscie nikogo urazic. Ale mimo wszystko tyle sie trabi: "uzywac firewalli", "uzywac antywirow", "nie uruchamiac zalacznikow", "nie otwierac mejli od nieznanych osob" itp. itd do usr.anej smierci... Wiec nawet wg Twoich slow mozna TAKICH nazwac.... hmmmm.... "umyslowo odmiennymi" :D:D Czy ogladales taką reklamówke jak rodzinka wybiera sie na wczasy puszczaja radio w celu wybrania muzyki, a tam leci fragment "I wanna fuck your ass..." i oni sobie tancza w rytm tej muzyki cala rodzinka bo nikt nie wie co oznacza... i to byla reklama programu jezyka angielskiego, ale czy glupkiem jest ten ktory nie zna jezyka? Nie on go po prostu nie zna i to tez niekoniecznie zle swiadczy :lol: :lol: :lol: Nie ogladam w ogole telewizji ostatnio cos w TV widzalem jakies pol roku temu :P (powaznie). A pomysl reklamy mi sie podoba :) edit1 Nasuwa mi sie jeszcze taka refleksja apropos osob ktore uzywaja komputera juz np. pol roku i nadal sa calkowitymi komputerowymi analfabetami. Z komputerem jest troche jak z jazda samochodem aby jezdzic bezpiecznie, zarowno dla siebie jak i innych, trzeba poznac zasady jego prowadzenia, kodeks drogowy i przynajmniej w podstawach jego budowe. A nie opierac sie na wiedzy - "to sie naciska to przyspiesza, a jak to to zwalnia.... A jak tym pokrecisz to skreci". Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Rzeczywiscie uzylem troche za mocnego slowa... Nie chcialem oczywiscie nikogo urazic. Ale mimo wszystko tyle sie trabi: "uzywac firewalli", "uzywac antywirow", "nie uruchamiac zalacznikow", "nie otwierac mejli od nieznanych osob" itp. itd do usr.anej smierci... Wiec nawet wg Twoich slow mozna TAKICH nazwac.... hmmmm.... "umyslowo odmiennymi" :D:D Yaro to byl w pewnym sensie żart :lol: A ze sie tyle mowi, niektorzy po prostu nie sluchaja, a sa tacy co sluchaja a w to nie wierza, czy tez nie przyjmuja do siebie bo nie chca czy jak? :lol: , sam mowiles ze nie ogladasz TV :lol: o AIDS tez sie tyle mowi a prezerwatyw stosuje ok 25% spoleczenstwa :lol: To wlasnie cala ironia zycia, wszyscy jestesmy w pewnym sensie glupkami, gdybysmy byli madrzy nie byloby wojen, cierpienia, biedy, po prostu byloby zupelnie inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 co do wirusow to niema bata zeby mi się komp zawirusował, odpowiednie zabezpieczenie jest i jesli nawet zawirusuje się prze moja ciekawość czyli zrobie to celowo to niebęde miał zadnego problemu zeby potem to wywaić ;) ale wiekszości userów się przyda........... dziękuje w ich i swoim imieniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 co do wirusow to niema bata zeby mi się komp zawirusował, odpowiednie zabezpieczenie jest i jesli nawet zawirusuje się prze moja ciekawość czyli zrobie to celowo to niebęde miał zadnego problemu zeby potem to wywaić ;) ale wiekszości userów się przyda........... dziękuje w ich i swoim imieniu ;) To ja ci powiem tyle: NIE BADZ TAKI PEWNY... Nie jeden sie przejechal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hahahaa! Zeby bylo smieszniej to ja wczoraj zlapalem jakiegos klona blastera!! *cieszy sie jak glupi* :P Wylaczylem na okolo 15 minut firewalla (bo zmienialem na inny). Chce wlaczac install tego nowego, a tu mi *chlup* wyskakuje jakze mile okienko ze znajoma wielu informacja o RPC. Az mnie zgielo ze zdziwienia... :D Mysle o zainstalowaniu 7 firewalli i 8 antywirow jednoczesnie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A wiesz ile glupkow i tak to u siebie uruchomi?? :D:D Podejrzewam ze cale multum.... :P Dlaczego głupków? :lol: Głupek to ten, który wie ze robi zle a mimo to dalej to robi, np palacz, cpun, a ktos kto robi cos wynikajacego z niewiedzy to nie glupek. :lol: :lol: :lol: Czy ogladales taką reklamówke jak rodzinka wybiera sie na wczasy puszczaja radio w celu wybrania muzyki, a tam leci fragment "I wanna fuck your ass..." i oni sobie tancza w rytm tej muzyki cala rodzinka bo nikt nie wie co oznacza... i to byla reklama programu jezyka angielskiego, ale czy glupkiem jest ten ktory nie zna jezyka? Nie on go po prostu nie zna i to tez niekoniecznie zle swiadczy :lol: :lol: :lol: dobrze gada dac moo woodki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hahahaa! Zeby bylo smieszniej to ja wczoraj zlapalem jakiegos klona blastera!! *cieszy sie jak glupi* :P Wylaczylem na okolo 15 minut firewalla (bo zmienialem na inny). Chce wlaczac install tego nowego, a tu mi *chlup* wyskakuje jakze mile okienko ze znajoma wielu informacja o RPC. Az mnie zgielo ze zdziwienia... :D Mysle o zainstalowaniu 7 firewalli i 8 antywirow jednoczesnie... ;) nie lepiej miec sprzetowego np.???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hahahaa! Zeby bylo smieszniej to ja wczoraj zlapalem jakiegos klona blastera!! *cieszy sie jak glupi* :P Wylaczylem na okolo 15 minut firewalla (bo zmienialem na inny). Chce wlaczac install tego nowego, a tu mi *chlup* wyskakuje jakze mile okienko ze znajoma wielu informacja o RPC. Az mnie zgielo ze zdziwienia... :D Mysle o zainstalowaniu 7 firewalli i 8 antywirow jednoczesnie... ;) nie lepiej miec sprzetowego np.????a czym on sie rozni od programowego (poza tym ze ciezej jest mu wgrac poprawki) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hahahaa! Zeby bylo smieszniej to ja wczoraj zlapalem jakiegos klona blastera!! *cieszy sie jak glupi* :P Wylaczylem na okolo 15 minut firewalla (bo zmienialem na inny). Chce wlaczac install tego nowego, a tu mi *chlup* wyskakuje jakze mile okienko ze znajoma wielu informacja o RPC. Az mnie zgielo ze zdziwienia... :D Mysle o zainstalowaniu 7 firewalli i 8 antywirow jednoczesnie... ;) nie lepiej miec sprzetowego np.????a czym on sie rozni od programowego (poza tym ze ciezej jest mu wgrac poprawki) :?:wlasnie tym ze softu juz nie trza instalowac ja jestem w 9-kompowej sieci z neo+ i na routerze jest sprzetowy firewall - softu juz nie mam i nigdy nie zlapalem wirusa z netu ani w ogole innego od 1.5roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 co do wirusow to niema bata zeby mi się komp zawirusował, odpowiednie zabezpieczenie jest i jesli nawet zawirusuje się prze moja ciekawość czyli zrobie to celowo to niebęde miał zadnego problemu zeby potem to wywaić ;) ale wiekszości userów się przyda........... dziękuje w ich i swoim imieniu ;) To ja ci powiem tyle: NIE BADZ TAKI PEWNY... Nie jeden sie przejechal... hmm ja do tej pory jeszcze nie :D wiem czego można się spodziewac u mnie jest zablokowane doslownie wszystko właczee z procesami windowsa rejestrem prawami zapisu do tego każdy skrawek pamieci jest monitorowany niema mozliwości się przesliznąć najmniejszy ruch i go mam 8) a to ze jak juz mi się zainfekuje to trzeba się liczyc z tym ze czasem te metody pozbycia sie go mogą być drstyczne nieco :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...