??????? Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 pamietam jak dalem komus adres tej strony na lekcji informatyki :D po 5 min wszyscy wiedzieli juz o tej stronce i ja ogladali :/ . jak ktos juz wspomial najgorsze jest to ze kazdy moze na ta strone wejsc i ja ogladac. BTW obejzalem kilka zdjec na tej stronie i jak dla mnie najobrzydliwsza byla taka co jakiejs babie wyciagali slojik przez dupe :/ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ciekawe, kiedy na tej stronce ukażą się zdjęcia dzieci z dzisiejszych wiadomości :? . Niedoinformowanym przypomnę, że dzisiaj w Łodzi złapali "mamusie", która kilkoro własnych dzieci najpierw zaje..ła, a potem wpieprzyła trupy do beczek po kapuście, na przechowanie... Zakonserwowane ciała przypadkiem znalazła Policja 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Widzialem wczesniej zdjecia z www.og****.com i teraz te...wniosek jest jeden...ludziom zaczyna sie za bardzo w glowach pier...lić :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tylko, że strony erotyczne nikomu nie skrzywia psychiki, a wyrzej wymieniona owszem.Jak na moje oko nie masz ani cienia racji. Naoglada sie taki gowniarz roznych akcji, dojdzie do wniosku ze dwa *** w jednej **** , czy chlapanie na twarz za kazdym razem to norma, i jak bedzie mial kiedys kobiete, bedzie probowal to wprowadzic w zycie. I to dla mnie jest skrzywione :? Dyplomatą to ty nie będziesz - wyjąć jeden cytat z mojej wypowiedzi i twierdzić, że "ani cienia racji" nie mam... - wyluzuj trochę. Dwa w jednej, to raczej mu sie nie uda, chyba, że mutant :lol: żartuje... Trudno mi jest się wypowiedziec w tej kwestii. Przecież filmy/zdjęcia xxx są rózne. Pewne urozmaicenia tez czasami są dobre (pomijając trójkąty i więcej) - no, ale jeśli to dla ciebie skrzywienia, to pozostań konserwatywny. Nie ma co się aż tak tego bać, bo trzymanie kogoś do pewnego wieku w, że tak sie wyrażę, odosobnieniu od xxx może spowodować pewien szok w późniejszym, nieuniknionym zetknięciu sie z tym. Lepiej sie stopniowo przyzwyczajać. Czyli zaczynać od lekkiego xxx itd... Co do wieku, to w okresie, kiedy dziewczyny raczej nie wzbudzaja zainteresowania - wiecie co mam na myśli (pierwsze lata podstawówki) - takie rzeczy nie interesują (a w wielu miejscach wiszą np. plakaty itp.). A potem... no cóż, w jakis sposób się zdobywa te "świerszczyki"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kurde jaki jest adres tej strony moze ktos na priva mi wyslac dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Niech ktoś wyśle mi adres na priva, bo trudno oceniać coś czego się nie widzi. P.s. PRECZ Z CENZURĄ :D (takie jest moje zdanie przed obejrzeniem stronki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ciekawe, kiedy na tej stronce ukażą się zdjęcia dzieci z dzisiejszych wiadomości :? . Niedoinformowanym przypomnę, że dzisiaj w Łodzi złapali "mamusie", która kilkoro własnych dzieci najpierw zaje..ła, a potem wpieprzyła trupy do beczek po kapuście, na przechowanie... Zakonserwowane ciała przypadkiem znalazła Policja 8O 8O powinni tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie e zrobic to samo tylko bez znieczulenia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 tylko dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Przyznaje zdjęcia są chore (więcej na tą stronę nie wchodzę), chociaż nie powiem żeby mnie jakoś specjalnie poruszyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Pytanie w temacie albo jest przewrotne albo wrecz niedorzeczne, niewiem czy to ja moze jestem niedorozwiniety ,ale JAK komus o w miare zdrowej psychice te zdjecia moglyby sie PODOBAC ? Jestem wielce zaciekawiony ,argumentami osob ktorym te zdjecia sie PODOBAJA ,ludzie ,czyli podoba wam sie ukazywanie ludzkiego cierpienia,smierci,strasznych męk,kalectwa itp. ? Wedlug mnie ta "stronka" jest gorzej jak "chora", taki "zestaw" naprawde moze skutecznie "spieprzyc" czlowieka, zreshta widac to na boardzie, 24% ludzi zaglosowalo na "TAK" ,jesoo. 1/5 boardowiczow ta stronka sie "podoba" ,co oznacza wizyty co jakis czas, podsylanie linkow kumplom ,smiechoty ,chichoty, chora ciekawosc.... A te zdjecia przedstawiaja czasem tak wielkie tragedie ze sie w glowie niemiesci, a tu prosze ,ludziom sie podoba, swiat rzeczywiscie jest totalnie spieprzony. Kazdemu klientowi ktoremu stronka "pasuje" polecam wyobraznie ,to bardzo chyba zaniedbany u nich areal czlowieczych zdolnosci, wyobrazcie sobie ze jechaliscie motorem ,male zderzenie ,niemacie dolnej partii szczeki...No ale jest spoks psheciesh "jest git i ferajna sie dobrze bawi". Zawshe bylem calkowitym wrogiem cenzury ,wszelkiej masci, ale jest jeden szkopul, ludzie niestety czesto niemysla, brak wlasnych hamulcow,glupota ,niewazne.Takie stronki powinny miec MOCNO ograniczony dostep (a wtedy by upadly i dobrze). Naprawde ,ciekawosc mnie zjada ,niech ci co glosuja TAK napisza CO im sie podoba ,niech sie "uzewnetrznia" ,tylko w miare umyslowo a nie teksciki "bo jest cool" ,ciekawe by tesh bylo jakbyscie podali swoj wiek ,bo mam cos dziwne pzreczucie ze jestescie dosc mlodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mi się one nie podobają- to na temat ankiety bo K**** co w nich może być pięknego?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 hmm komentarzy mnostwo ale nigdzie nie ma pelnego linku !!! Chodzi o strone www.rotten i dalej nie pamietam czy .com czy .de czy jeszcze cos innego czy tez www.rotfl.prv.pl - bo ta strona ma spoko foty..... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ja polecam www.fun.from.hell.pl jakby ktos nie byl:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 UWAGA !!! Qmpel podesłał mi linka do pewnej niemieckiej stronki. Przy niej Ro$$#& to mały pryszcz. Zaciekawionych proszę na PM, bo nie będe podawał link'a, bo bana(na) nie chce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 takie strony sa dla dewiantow, sam raz zajrzalem, z czystej ciekawosci, jak zobaczylem takie trupka 2 tygodniowego to wylaczylem i wiecej nie wszedlem. jest jeszcze taka strona shownomercy chyba, tam sa fotki z sekcji zwlok, bleeeee. a to malzenstwo co dzieci do beczek zapakowalo bym upier**** bez zadnego wyroku. w polityce napisali jeszcze, ze dzielili sie z nimi oplatkiem na wigilie , kladli na beczcce kawalki oplatka 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Co to za strona, jaki jest do nie link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kiedyś już o tym było, nawet ban poleciał. Wtedy zajżałem na tą stronę i po jednym zdjęciu zamknąłem i nie odwiedziłem ponownie. Ja chyba poleciałem se w otchłań... Ale tak to pisałeś że strony erotyczne nie łamią człowiekowi psychiki... G.UfnO prawda... Na jednej ze stron znalazłem zdjęcia :twisted: JUSTYNY z IIIa :twisted: To był dopiero szok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jesli byla nieletnia to trzeba to bylo zglosic na policje ,a jesli pelnoletnia to mozesz podac linka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Była kiedyś podobna stronka www.brudnywieprz.com . Jak się admin serwera kapnął co mu na dyskach siedzi to wywalił stronkę a później zamiast wieprza otwierał się napis: "jeszcze raz mi się pojaw na serwerze..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Taki [OT] maly :), joshua ile wyciagles na tym P4 z tym gigabajcikiem ? 3dmarkuf 2k1 ofkors ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 "]Taki [OT] maly :), joshua ile wyciagles na tym P4 z tym gigabajcikiem ? 3dmarkuf 2k1 ofkors ;] Zaraz pewnie będziesz mi udowadniał jaki to twój XP jest Coooool!!! Ale mi to zwisa !!! http://service.futuremark.com/compare?2k1=5596497 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 hm,Joshua ,akurat mi chodzilo o mojego Supergrace`a vs Gigabyte 128mb :P, a tu szkoda bo ten test masz przeprowadzony na innej plycie i przy prawie nominalnych ustawieniach :(. A moj XP jest cool ,45*C to calkiem chlodno jak na bude w ktorej jst 35*C :P .Nie kazdy kto ma AMD to jest fanatyk ,no chyba ze fanATIc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Już chciałem sie wypowiedziec ma temat tej strony ale podczas [rzegladania odpowiedzi zobaczyłem ze juz to zrobiłem w lutym :/ :) Piszę to po raz drugi i już barzdiej szczerze ;) Stonka jest baardzo nie odpowiednia :/ Gdyby to ode mnie zalezało zamknął bym wszystkie tego typu strony :? Ta strona jest dość ostra ale jetst gorsza od niej.. Znam przynajmniej jedną taką. Adres strony zaczyną sie na "o" są tak filmy itp :/ Kojarzy ktoś taka? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Była kiedyś podobna stronka www.brudnywieprz.com . Jak się admin serwera kapnął co mu na dyskach siedzi to wywalił stronkę a później zamiast wieprza otwierał się napis: "jeszcze raz mi się pojaw na serwerze..." Dokładnie, później pojawił się www.sracz.pl - teraz jest tam serwis bogaty w polską mowe z logosami do komórek. Spadam już, bo mam burze w mieście. Chcę mieć całego kompa :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 "]Jesli byla nieletnia to trzeba to bylo zglosic na policje ,a jesli pelnoletnia to mozesz podac linka ;) Nieletnia/ a na strone to trafiłem przypadkowo ale zdjątko mam zachowane :twisted: ale nie wiem gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 www.deadlyhardcoreinside.eu.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Moim zdaniem te zdjecia, to jest jedna wielka pomylka. Raz mi kumpel pokazal zdjęcia jak koleś mielił rękę w maszynce do mięsa :evil: Już więcej nie mam zamiaru oglądać tego typu zdjęć. Szczerze mówiąc to żygać mi sie od tego chce, a autora strony i zdjęć to chętnie sam bym przepchał przez taką maszynkę :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...