Skocz do zawartości
Mateoosh

Czy podobają się wam zdjęcia z www.rot!@#$@#$?

Czy podobaja ci sie zdjecia z www.rot!@##@$%?  

1. 1. Czy podobaja ci sie zdjecia z www.rot!@##@$%?

• Tak
      21
    • Nie
      62

Rekomendowane odpowiedzi

pamietam jak dalem komus adres tej strony na lekcji informatyki :D po 5 min wszyscy wiedzieli juz o tej stronce i ja ogladali :/ .

jak ktos juz wspomial najgorsze jest to ze kazdy moze na ta strone wejsc i ja ogladac.

BTW obejzalem kilka zdjec na tej stronie i jak dla mnie najobrzydliwsza byla taka co jakiejs babie wyciagali slojik przez dupe :/ ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, kiedy na tej stronce ukażą się zdjęcia dzieci z dzisiejszych wiadomości :? . Niedoinformowanym przypomnę, że dzisiaj w Łodzi złapali "mamusie", która kilkoro własnych dzieci najpierw zaje..ła, a potem wpieprzyła trupy do beczek po kapuście, na przechowanie...

Zakonserwowane ciała przypadkiem znalazła Policja 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko, że strony erotyczne nikomu nie skrzywia psychiki, a wyrzej wymieniona owszem.

Jak na moje oko nie masz ani cienia racji.

Naoglada sie taki gowniarz roznych akcji, dojdzie do wniosku ze dwa *** w jednej **** , czy chlapanie na twarz za kazdym razem to norma, i jak bedzie mial kiedys kobiete, bedzie probowal to wprowadzic w zycie.

I to dla mnie jest skrzywione :?

Dyplomatą to ty nie będziesz - wyjąć jeden cytat z mojej wypowiedzi i twierdzić, że "ani cienia racji" nie mam... - wyluzuj trochę.

Dwa w jednej, to raczej mu sie nie uda, chyba, że mutant :lol: żartuje...

Trudno mi jest się wypowiedziec w tej kwestii. Przecież filmy/zdjęcia xxx są rózne. Pewne urozmaicenia tez czasami są dobre (pomijając trójkąty i więcej) - no, ale jeśli to dla ciebie skrzywienia, to pozostań konserwatywny. Nie ma co się aż tak tego bać, bo trzymanie kogoś do pewnego wieku w, że tak sie wyrażę, odosobnieniu od xxx może spowodować pewien szok w późniejszym, nieuniknionym zetknięciu sie z tym. Lepiej sie stopniowo przyzwyczajać.

Czyli zaczynać od lekkiego xxx itd... Co do wieku, to w okresie, kiedy dziewczyny raczej nie wzbudzaja zainteresowania - wiecie co mam na myśli (pierwsze lata podstawówki) - takie rzeczy nie interesują (a w wielu miejscach wiszą np. plakaty itp.). A potem... no cóż, w jakis sposób się zdobywa te "świerszczyki"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, kiedy na tej stronce ukażą się zdjęcia dzieci z dzisiejszych wiadomości :? . Niedoinformowanym przypomnę, że dzisiaj w Łodzi złapali "mamusie", która kilkoro własnych dzieci najpierw zaje..ła, a potem wpieprzyła trupy do beczek po kapuście, na przechowanie...

Zakonserwowane ciała przypadkiem znalazła Policja  8O  8O

powinni tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie e zrobic to samo tylko bez znieczulenia :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie w temacie albo jest przewrotne albo wrecz niedorzeczne, niewiem czy to ja moze jestem niedorozwiniety ,ale JAK komus o w miare zdrowej psychice te zdjecia moglyby sie PODOBAC ?

Jestem wielce zaciekawiony ,argumentami osob ktorym te zdjecia sie PODOBAJA ,ludzie ,czyli podoba wam sie ukazywanie ludzkiego cierpienia,smierci,strasznych męk,kalectwa itp. ?

Wedlug mnie ta "stronka" jest gorzej jak "chora", taki "zestaw" naprawde moze skutecznie "spieprzyc" czlowieka, zreshta widac to na boardzie, 24% ludzi zaglosowalo na "TAK" ,jesoo.

1/5 boardowiczow ta stronka sie "podoba" ,co oznacza wizyty co jakis czas, podsylanie linkow kumplom ,smiechoty ,chichoty, chora ciekawosc....

A te zdjecia przedstawiaja czasem tak wielkie tragedie ze sie w glowie niemiesci, a tu prosze ,ludziom sie podoba, swiat rzeczywiscie jest totalnie spieprzony.

Kazdemu klientowi ktoremu stronka "pasuje" polecam wyobraznie ,to bardzo chyba zaniedbany u nich areal czlowieczych zdolnosci, wyobrazcie sobie ze jechaliscie motorem ,male zderzenie ,niemacie dolnej partii szczeki...No ale jest spoks psheciesh "jest git i ferajna sie dobrze bawi".

Zawshe bylem calkowitym wrogiem cenzury ,wszelkiej masci, ale jest jeden szkopul, ludzie niestety czesto niemysla, brak wlasnych hamulcow,glupota ,niewazne.Takie stronki powinny miec MOCNO ograniczony dostep (a wtedy by upadly i dobrze).

Naprawde ,ciekawosc mnie zjada ,niech ci co glosuja TAK napisza CO im sie podoba ,niech sie "uzewnetrznia" ,tylko w miare umyslowo a nie teksciki "bo jest cool" ,ciekawe by tesh bylo jakbyscie podali swoj wiek ,bo mam cos dziwne pzreczucie ze jestescie dosc mlodzi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie strony sa dla dewiantow, sam raz zajrzalem, z czystej ciekawosci, jak zobaczylem takie trupka 2 tygodniowego to wylaczylem i wiecej nie wszedlem. jest jeszcze taka strona shownomercy chyba, tam sa fotki z sekcji zwlok, bleeeee. a to malzenstwo co dzieci do beczek zapakowalo bym upier**** bez zadnego wyroku. w polityce napisali jeszcze, ze dzielili sie z nimi oplatkiem na wigilie , kladli na beczcce kawalki oplatka 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już o tym było, nawet ban poleciał. Wtedy zajżałem na tą stronę i po jednym zdjęciu zamknąłem i nie odwiedziłem ponownie.

Ja chyba poleciałem se w otchłań... Ale tak to pisałeś że strony erotyczne nie łamią człowiekowi psychiki... G.UfnO prawda... Na jednej ze stron znalazłem zdjęcia :twisted: JUSTYNY z IIIa :twisted: To był dopiero szok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedyś podobna stronka www.brudnywieprz.com . Jak się admin serwera kapnął co mu na dyskach siedzi to wywalił stronkę a później zamiast wieprza otwierał się napis: "jeszcze raz mi się pojaw na serwerze..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm,Joshua ,akurat mi chodzilo o mojego Supergrace`a vs Gigabyte 128mb :P, a tu szkoda bo ten test masz przeprowadzony na innej plycie i przy prawie nominalnych ustawieniach :(.

A moj XP jest cool ,45*C to calkiem chlodno jak na bude w ktorej jst 35*C :P .Nie kazdy kto ma AMD to jest fanatyk ,no chyba ze fanATIc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już chciałem sie wypowiedziec ma temat tej strony ale podczas [rzegladania odpowiedzi zobaczyłem ze juz to zrobiłem w lutym :/ :)

Piszę to po raz drugi i już barzdiej szczerze ;) Stonka jest baardzo nie odpowiednia :/ Gdyby to ode mnie zalezało zamknął bym wszystkie tego typu strony :?

Ta strona jest dość ostra ale jetst gorsza od niej.. Znam przynajmniej jedną taką. Adres strony zaczyną sie na "o" są tak filmy itp :/ Kojarzy ktoś taka? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedyś podobna stronka www.brudnywieprz.com . Jak się admin serwera kapnął co mu na dyskach siedzi to wywalił stronkę a później zamiast wieprza otwierał się napis: "jeszcze raz mi się pojaw na serwerze..."

Dokładnie, później pojawił się www.sracz.pl - teraz jest tam serwis bogaty w polską mowe z logosami do komórek.

Spadam już, bo mam burze w mieście. Chcę mieć całego kompa :x :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Jesli byla nieletnia to trzeba to bylo zglosic na policje ,a jesli pelnoletnia to mozesz podac linka ;)

Nieletnia/ a na strone to trafiłem przypadkowo ale zdjątko mam zachowane :twisted: ale nie wiem gdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem te zdjecia, to jest jedna wielka pomylka. Raz mi kumpel pokazal zdjęcia jak koleś mielił rękę w maszynce do mięsa :evil: Już więcej nie mam zamiaru oglądać tego typu zdjęć. Szczerze mówiąc to żygać mi sie od tego chce, a autora strony i zdjęć to chętnie sam bym przepchał przez taką maszynkę :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi