Skocz do zawartości
Mateoosh

Czy podobają się wam zdjęcia z www.rot!@#$@#$?

Czy podobaja ci sie zdjecia z www.rot!@##@$%?  

1. 1. Czy podobaja ci sie zdjecia z www.rot!@##@$%?

• Tak
      21
    • Nie
      62

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszalem duzo odrazajacych opowiastek o tej stronie. Nigdy na niej nie bylem i nigdy nie wejde.

Masz rację!!! P.S. Do Adminów- dla jasności to nikogo nie zachęcam do odwiedzania tej strony, a wręcz to odradzam!

Calkiem niezle odradzasz !

Zapodajesz linka i gadasz zeby tam nie wlazic ?!

Przeciez prawie kazdy teraz z ciekawosci tam zagladnie.

Najlepiej usun linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta strona jest dla jakichś... szkoda gadać, dlamnie to jest po prostu PARANOJA. . Sorry reed zapomniałem  :oops: , ale już w porzo.

wcale nie jest w porzo, bo nad ankieta nadal widnieje link :))

Moja inteligencja :oops: już jest na pewno w porzo. :) A tak w sumie to ciekawe kto tam jest Adminem?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed, czemu się denerwujesz :?: jeśli nie lubisz tych obrazków (tak jak ja, chociaż nie rusza mnie to) to poprostu nie wchodź na tą stronę.... może niektórym się to podoba i dopuki nikt nie zamieszcza zdjęć to wg. mnie jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No qrde czemu nikt nie mówi co mu się w niej podoba?? Czyżby brak argumentów??

Pytanie bylo o to czy zdjecia sie podobaja a nie strona. Strona oddaje prawde ale fotki nie sa atrakcyjne ale coz w tym dziwnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie bylo o to czy zdjecia sie podobaja a nie strona. Strona oddaje prawde ale fotki nie sa atrakcyjne ale coz w tym dziwnego.

A co za różnica :) .

Wedlug mnie duza. Fotki nie musza sie podobac ale do samej strony mozna nic nie miec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi