Mateoosh Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Kontrowersyjny temat. Czy podobają się wam zdjęcia z www.rot@#$$#$%?? Ja głosuje na NIE! Według mnie są wyjątkowo niesmaczne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Slyszalem duzo odrazajacych opowiastek o tej stronie. Nigdy na niej nie bylem i nigdy nie wejde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Po co poruszasz taki zboczony temat ??? Qfa, trzeba miec niezle nasrane do glowy zeby ogladac wiekszosc zdjec z tej @*&%#$ strony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 wedlug mnie to powinno sie zamykac gosci, ktorzy robia lub publikuja takie zdjecia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Slyszalem duzo odrazajacych opowiastek o tej stronie. Nigdy na niej nie bylem i nigdy nie wejde. Masz rację!!! P.S. Do Adminów- dla jasności to nikogo nie zachęcam do odwiedzania tej strony, a wręcz to odradzam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Slyszalem duzo odrazajacych opowiastek o tej stronie. Nigdy na niej nie bylem i nigdy nie wejde. Masz rację!!! P.S. Do Adminów- dla jasności to nikogo nie zachęcam do odwiedzania tej strony, a wręcz to odradzam! Calkiem niezle odradzasz ! Zapodajesz linka i gadasz zeby tam nie wlazic ?! Przeciez prawie kazdy teraz z ciekawosci tam zagladnie. Najlepiej usun linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ta strona jest dla jakichś... szkoda gadać, dlamnie to jest po prostu PARANOJA. . Sorry reed zapomniałem :oops: , ale już w porzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 A ja jako pierwszy glosuje na tak ! Bo te zdjecia wcale nie sa straszne, trzeba byc twardym a nie mientkim ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja uwazam ze ta strona jak najbardziej moze istniec w internecie ale nie jest dla wszystkich i tyle. A fotki nie podobaja mnie sie ale przeciw stronie nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ta strona jest dla jakichś... szkoda gadać, dlamnie to jest po prostu PARANOJA. . Sorry reed zapomniałem :oops: , ale już w porzo. wcale nie jest w porzo, bo nad ankieta nadal widnieje link :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 widziałem jedną ich fotkę i ....... i moje życie się zmieniło :( dlatego głosuje na NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zdjęcia są wporzo, przynajmniej wiemy co się na świecie dzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ta strona jest dla jakichś... szkoda gadać, dlamnie to jest po prostu PARANOJA. . Sorry reed zapomniałem :oops: , ale już w porzo. wcale nie jest w porzo, bo nad ankieta nadal widnieje link :)) Moja inteligencja :oops: już jest na pewno w porzo. :) A tak w sumie to ciekawe kto tam jest Adminem?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 ta strona jest suuuuuuuuuppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Mam pomysł, niech ci którzy głosują na tak powiedzą co im się w niej podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 caly adres prosze !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 reed, czemu się denerwujesz :?: jeśli nie lubisz tych obrazków (tak jak ja, chociaż nie rusza mnie to) to poprostu nie wchodź na tą stronę.... może niektórym się to podoba i dopuki nikt nie zamieszcza zdjęć to wg. mnie jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 A tak w sumie to ciekawe kto tam jest Adminem?? :) A co ma admin do tresci strony? Chyba myslales bardziej o webmasterze i redakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 ee tam one sa fajne tzn zdjecia ja mam jednego na tapecie!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ja nie trawie tej stronki i wogole tam niezagladam. Moshe niektorzy loobia takie hardcory ale ja zostane przy swoich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 niektóre są poprostu śmieszne a niektóre że ja nawet się poży***** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 caly adres prosze !!!! Nie chciałbyś znać :). A myślałem o webmasterze Xon tylko że jestem dziś rozkojarzony i wszystko mi się plącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 A myślałem o webmasterze Xon tylko że jestem dziś rozkojarzony i wszystko mi się plącze. Niedobrze pierwsza ofiara pewnego watku na Oslej Laczce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ta stronka jest straszna!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 No qrde czemu nikt nie mówi co mu się w niej podoba?? Czyżby brak argumentów?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 No qrde czemu nikt nie mówi co mu się w niej podoba?? Czyżby brak argumentów?? Pytanie bylo o to czy zdjecia sie podobaja a nie strona. Strona oddaje prawde ale fotki nie sa atrakcyjne ale coz w tym dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Zdjęcia są obrzydliwe, ale jak ktoś nie chce to niech nie ogląda - nikt go nie zmusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 No qrde czemu nikt nie mówi co mu się w niej podoba?? Czyżby brak argumentów?? Pytanie bylo o to czy zdjecia sie podobaja a nie strona. Strona oddaje prawde ale fotki nie sa atrakcyjne ale coz w tym dziwnego. A co za różnica :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 widziałem jedną ich fotkę i ....... i moje życie się zmieniło :( dlatego głosuje na NIE Pytam z ciekawości: jaką fotkę widziałeś i jak zmieniła twoje życie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Pytanie bylo o to czy zdjecia sie podobaja a nie strona. Strona oddaje prawde ale fotki nie sa atrakcyjne ale coz w tym dziwnego. A co za różnica :) . Wedlug mnie duza. Fotki nie musza sie podobac ale do samej strony mozna nic nie miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...