JNM Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witam, czemu majac podlaczony dysk SATA Barracuda 160GB (plyta Nf7-S v2.0) w win xp zglasza sie jako udma6 (w adida 3.80, w aplecie panelu sterowania ''Silicon Image ATA Controllers'' slowem wszedzie gdzie da sie to odczytac), czy moze tak powinno byc i caly SATA to tylko dobry marketing. dziekuje i pozdrawiam, -JNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 mam zamiar kupic taki dysk, czy sprawuje ci sie dobrze i dziala bez zarzutu, czy jest glosny (tzn czy go slychac?) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JNM Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Witam, oprocz tego ze nie wiem czy jest wykorzystywany jako ATA150 to wszytsko jest cicho i szybko :)) (mam jeszcz barracuda IV 7.200 80GB ATA100) i w porownaniu w hd_tachu jest oczywiscie szybszy, ale przy odczycie chrobocze ''stara'' barracuda tego nie robi. Ogolnie jestem zadowolony, ale nie mam porobnania z innymi dyskami SATA pozdrawiam, -JNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...