Sfx Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wiecie moze skad mozna sciagnac jakies skorki do fobara jakies fajne pluginy najlepiej zeby strona byla w jezyku polskim i jeszcze jakies fajne configi do kx driverow bo zbytnio nie lapie sie w nich wiem tylko ze mam na nich zaj........ sty dzwiek :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 po polsku to raczej nie ma :P na forums.foobar2000.org jest duzy temat i linki (niech ktos poda, nie pamietam ;) ) do strony ze zbiorami skinow. a co do kx, to raczej zadna filozofia :P tam nie ma co czytac, przeciez to czysta grafika i klikanie mysza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam pytanko do KX'ów - jak dodać/ująć wysokich tonów, basów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Sfx daj maila to ci zapodam jakies cfg :wink: Tylko napisz jakiej muzy sluchasz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 paulo :D z tymi sterownikami kx mozesz robic cuda w opcji kx dsp masz takie jakby klocki ktore maja polonczenia kreseczkami... te kreseczki to sa kanaly dzwiekowe klikasz prawym przyciskiem rozwija Ci sie menu i mozesz dodawac rozne klocki ktore maja rozne funkcje np ja dodalem sobie equalizer graficzny te 2 kleski co wchodza do 10 band eq to lewy i prawy kanał pozniej przechodza przez filtry ktore ustawilem i do epilogu... poszukaj na google pewno cos sie znajdzie "po polskiemu" UPDATE: znalazlem stronke z opisem ustawien kx http://www.jdfoto.piwko.pl/mdcsaudio/teoria/kx.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...