boy Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ma ktoś może taką kombinację? Wiem, że trzeba ciąć tą metalową podporę w obudowie (pod zasilaczem) i zapinkę do wentyla. Ktoś już może to robił? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo mam już siano i nie wiem czy kupić tego Zalmana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Kurcze Wreszcie i ja sobie to powiem. BYŁO Szukaj wypowiedzi Bartezjusza. On ciął a i mnie to czeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Było, jasne, znalazłem jedną wypowiedź, właśnie Bartezjusza, nic konkretnego. To napiszcie coś jak to robiliście, czym najłatwiej ciąć, ile to czasu zabiera...czy w ogóle się opłaca bawić. Nikt inny nie ma tej konfiguracji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ...Nikt inny nie ma tej konfiguracji? bo Twoja kombinacja jest niepelna - nie tylko Zalman + Big od Chefteca (ze swoja polka) ale jeszcze MoBo ktore ma za blisko krawedzi umieszczony Socket dlatego to zjawisko nie jest takie czeste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No już nie pisałem o tym, co widać w podpisie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Było, jasne, znalazłem jedną wypowiedź, właśnie Bartezjusza, nic konkretnego. a co tu chcesz wiecej konkretnego??? trza ciac i tyle mam napisac ile zuzyłem okładzin do dremela??? ile zajeło to czasu???ile poszło prądu???? czy moze ile opiłków z blachy sie zebrało??? :lol: daj se czasem na wstrzymanie pytaniem o rzeczy dawno opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ciekawe k... gdzie były opisane rozpisałeś się, a pomogłeś mi jak cholera, trzeba było nic nie pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ile to czasu zabiera...czy w ogóle się opłaca bawić. wybacz stary ale takie pytanie pozwala mi wątpić w Twą inteligencję niby ktos ma Ci odpowiedziec czy warto, tak??? ps.no offense :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 O Bosh, panu podziękuję już za sensowne i inteligentne odpowiedzi, pobaw się na innych topicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Noo spokojnie kolega nie wie czy kupic sou powiedz czy to uzerka na caly dzionek czy 15minut pilniczkiem do pzanokci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...