Sou Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No wiec moj problem polega na tym ze bios mi obsloguje max 8,5gb dyski a mam dysk 15 gb caviara ( to chyba nie wazne;P ) i chce zeby jakos dzialal:D Jak przynioslem dysk od kumpla i podlaczylem to w biosie widzial jako 8,5gb a w windowsie jako 15gb i dalo sie dogrywac pliki powyzej tych 8,5gb. Chcialem go sformatowac ( windowsowo ) i wtedy sie zaczelo ;] napisal ze cos mus ie nie zgadzaja wielkosci itd. Dalem OK klikam na dysk a on ze urzadzenia nie ma :o ( tak jak otwieranie dyskietki gdy niema jej w czytniku ) No i teraz nie wiem co z tym zrobic;D Moze ktos z was wie jak rozwiazac moj problem ? P.s. Dalem tutaj ten temat bo to chyba pasuje do bioskow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 o lol teraz go wzialem i poprostu sformatowalem w windzie to co nie dzialalo i dziala;] ale tylko te 8gb:/ wiecie moze jak zrobic zeby bylo te 15? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 sprubuj wgrac nowszy Bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Wez ten dysk, podepnij do jakiegos nowszego komputera i zaloz na nim partycje. Proponuje C: 3GB i D: 12GB. Po podlaczeniu do twojego, w BIOSie powinno byc widoczne 8.5, ale Windows powinien obslugiwac calosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...