Raptor Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Zastanawiam sie nad zmianą chłodzenia na moim R97. W tej chwili założone jest coś takiego: a teraz leży na biurku coś takiego na tym pierwszym @7V wyciagnąłem 380-395 ale widać że to jest max. I teraz pytanie (do ciebie _VIP_ przede wszystkim bo masz taki coolerek) jak się będzie sprawował ten drugi coolerek (jakieś testy?) :| - bo nie mam czasu na zabawe w wiercenie/gwintowanie oraz sprawdzanie jak to chodzi oraz czy jest szansa lepiej wykręcić rdzeń :? bo jeżeli nie to nie mam po co sie bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 u mnie tez przydala by sie wymiana chlodzonka :) ale mi zalezy glownie na ciszy wiec chyba wc poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 u mnie ten co u góry chodzi na 7V - nie słychac go - a rdzeń na 380 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 u mnie ten co u góry chodzi na 7V - nie słychac go - a rdzeń na 380 :)spoko :) a jak z temperaturami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 nie mierzyłem :) - nie chce budy otwierać - ale kiedyś tam było od drugiej strony chipu na takim mały radiatorku ok. 36st.C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a poczym pozna że dla rdzenia już jest za gorąco? tylko zwisy i artefakty czy jkieś wcześniejsze oznaki będą bo mam ładny radiatorek z P75S ( z chłodzenia pasywnego) i do tego wentylatorek z durona (nowy) i zamieżałem to podłączyć na około 6V tylko zastanawim się czy nie przegrzeje GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a poczym pozna że dla rdzenia już jest za gorąco? tylko zwisy i artefakty czy jkieś wcześniejsze oznaki będą bo mam ładny radiatorek z P75S ( z chłodzenia pasywnego) i do tego wentylatorek z durona (nowy) i zamieżałem to podłączyć na około 6V tylko zastanawim się czy nie przegrzeje GPU.u mnie jak się przegrzewał - na czarnych ekranach niebieskie kropki, migające textury, artefakty w grafice. Co do twojego coolerka :| - ten wyższy był przeznaczony Athlon 1.1 GHz, Athlon XP 1500+, Duron 1.2 GHz. a jeszcze 1 przypomniałem sobie - wczoraj jak wyjmowałem karte po bo przymierzałem tego dolnego - ten coolermaster był zimny (przy rdzeniu chodzącym na 300) - ale to chyba przez 1 wentyl wiejacy bezpośrednio na karte (link do zdięć w sigu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...