Nighter Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 :D Mam takie pytanie... Orientujecie sie jak może byc wartośc takiego samochodu :?: Furka jest zajebiście zadbana i wogóle fajny niebieski kolorek ma :P Na róznych autogiełdach nie ma takich pojazdów a ja jestem ciekawy ile to może być warte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 to jest prowokacja; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Dlaczego, pytam się bo jestem ciekawy jej wartości a nie chce jej tu sprzedac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 to zalezy nie podales rocznika i przebiegu :) dla jednego 200zł a dla innego 2000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 o brawa!!! FORUM TESTOWE a moze "O serwisie i forum" - o wklejaniu fotek bo to chya tobie nie wyszło ;) .. sam jzu nei wiem :/ ach jeszcze raz brawa!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 rocznik to może to '69 a przebieg malutki najwyżej kilkanaście tysięcy km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Eee nie bede nic wklejał bo nie mam z oczywistego zwględu!!! to nie moja fura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 max ok. 3000, więcej może być trudno uzyskać za takie autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...