??????? Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 a moze ta buda z zasilka ?? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6507&sid=1 cena przekracza troche twoj limit ale inwestycja warta tej kasy ja pierrrrr..... czy ty zawsze musisz dawac takie zajebiste porady ?? to juz niepierwszy post w tym stylu. Wez odrazu zaproponuj bude za 2k tez troche drozsza no ale jaka wygoda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Galileusz - poczytaj sobie -http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zasilacze2003_2/strona-1.html Sprostowanie co do napiec, tym razem z bios'u: 3,3 - 3,248 5 - 5.024 12 - 12.048 Jest OK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 benek -> mam takiego enlajta :-) (dla zainteresowanych - nie oddam -moja! ;-) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Galileusz - poczytaj sobie -http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zasilacze2003_2/strona-1.html Sprostowanie co do napiec, tym razem z bios'u: 3,3 - 3,248 5 - 5.024 12 - 12.048 Jest OK! Ciesze sie ze zasilacz dziala tak jak powinien. Wezme pod uwage te Sonate, bo jak widac poza wygladem ma wiele interesujacych i praktycznych zalet. W sumie niewiele osob ma obudowy i zasilacze firmy Antec, totez Twoje opisy sa dla mnie bardzo cenne. Jak mowilem moim faworytem jest Antec Plus 660 AMG 330W ATX niestety brak w tej chwili u dystrybutorow nawet w Dimm gdzie dzwonilem kilka dni temu. Mam ciezki orzech do zgryzienia teraz . I 2 miesiace mi zostaly na wybranie sprzetu do tej obudowy, ostatni czas aby uzyskac odliczenie od podatku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ...Jak mowilem moim faworytem jest Antec Plus 660 AMG 330W ATX... ale ta przeciez jest ciasna (niska) i do tego ta belka na wyskosci procka (coolera) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ...Jak mowilem moim faworytem jest Antec Plus 660 AMG 330W ATX... ale ta przeciez jest ciasna (niska) i do tego ta belka na wyskosci procka (coolera) :? Wielkoscia chyba obie sa takie same. A co masz na mysli mowiac o tej belce ? czy oznacza to ze nie da sie w tym miejscu zamontowac innego chlodzenia na procesorze ? powiedzmy ze beda problemy z Zalmanem 7000 :?: Panowie kusicie mnie ta Sonata. I moze Wam "ulegne" , jednak zanim wydac 70 % swojej pensji to moze jeszcze jakies praktyczne uwagi na temat Anteca i tych modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Wielkoscia chyba obie sa takie same.niby tak ale tekoszyczki 3.5 inaczej ustawione troche miejsca daja :) A co masz na mysli mowiac o tej belce ? czy oznacza to ze nie da sie w tym miejscu zamontowac innego chlodzenia na procesorze ? powiedzmy ze beda problemy z Zalmanem 7000 :?: a to mam na mysli widac roznice :?: a co do Zalmana to jak zwykle wszystko zalezy czy producent plyty sie popisal - czytaj odpowiednio nisko umiescil Socket bo normalnie w Sonate wchodzi 7000 (na fotce PIV i tu za blisko gory nie da sie umiescic socketa) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 heh... rozwazalem jaka bude kupic, ale ten watek mi dylemacik rozwiazal :D Po prostu Antec Sonata.... po przeczytanu recek wszelkie watpliwosci weg poszly a 650 zeta szykuje sie do wymarszu z portfela :) swoja droga to nie myslalem ze bede gotow tyle dac za bude... no zobaczymy tylko kiedy bedzie siano na reszte sprzetu, jak w koncu zamontuje podziele sie wrazeniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja od niedawna mam takie cuś: i wszytko się w niej miesci, nie przewraca się, czego chcieć więcej A tak poważnie też myślałem o Antecu, ale mógłbym mieć problem ze zbyciem zasiłki, a tego Chiefteca mogłem kupić za 305 zeta bez zasiłki. W każdym razie polecam - widać że ktoś myślał projektując tę bude i nie odwalał fuszerki produkując ją. Na razie jedyną niedogodnością (małoistotną) jest sposób mocowania napędów 5,25 (za pomoca śrub i zatrzasków) który to sposób wyklucza porządne zamocowanie kieszenii na HDD i niektórych paneli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 gdyby ktoś szukał niedrogiej budy z wiatrakiem 12x to niedawno ojcu podmieniłem bude na chiefteca z serii plastic/apollo - w środku koszyki na dyski prostopadle do reszty jak to ostatnio modnie, i całość niedrogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Panowie, jestem zdecydowany na obudowe Antec Sonata ale niestety nie moge jej dostac u siebie, Rzeszów. Czy nie wiecie w ktorym sklepie znajde takowa od reki :?: Nie chce zabardzo czekac, zamowic, kurierem dostarczyc . W Komputroniku, Siriusie, 4MAX niestety nie ma tam . Moze ktos polecic jakis inny rownie dobry i pewny sklep w ktorym jest aktualnie na stanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ...Moze ktos polecic jakis inny rownie dobry i pewny sklep w ktorym jest aktualnie na stanie ? zapytaj dystrybutora (dimm.pl) - jak tam nie ma to na razie nie ma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...