Adamus1906 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 coś tam słyszałem że ukrywa I.P. Ale na jakiej zasadzie to konkretnie działa?Prosze o głębsze wyjaśnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 coś tam słyszałem że ukrywa I.P. Ale na jakiej zasadzie to konkretnie działa?Prosze o głębsze wyjaśnienie proxy daje duuuzego kopa w działaniu neta ,przyspiesza go kilkku albo kilkanascie razy,wiecej niemam czasu pisac moze inni cos naskrobia ew ja jutro jak bede mial czas :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nie pojmuję co to za problem gugla użyć. http://pl.wikipedia.org/wiki/Proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 no dobra ale mnie intersuje ten wątek dotyczący I.P. a tam mało na ten temat było.No więc moje IP z tego proxy to np.80.55.453.98(tak sobie palnąłem tylko),i mój cały LAN ma takie chyba ,czy jest możliwość że dokładnie takie samo IP będzi miał ktoś tam z np.Warszawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jesli pytasz czy jest mozliwe, aby ktos dostal takie samo publiczne ip to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 czyli tylko mój LAN ma takie i.p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 W danej chwili istnieje tylko jedno publiczne ip, nie moga sie powtorzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...