Skocz do zawartości
ssound

Ford Racing 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Macie tą giere? Jak dlamnie jest niezła :D. Grafa spoko, dźwięk też no i te złomiaste Fordy :D

Najlepsze jest to ze zajmuje jedną płyte a dokładnie troche ponad 200MB :) Po zainstalowaniu około 140 mega :) a wtych paru mega super giera z multiplayerem 8)

Info i screenshoty: http://www.fordracing2.com/

Download: http://www.to.nie.jest.forum.warezowe.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypas gra, rzeklbym ze nawet lepsza od HP2 :D

Ja byłbym tego nawet pewien.

Ford Race 2 to jakby nie patrzeć reklama Forda, na gre to tez nie bardzo zasługuje, mocny arcade z połączeniem kilku elementów symulacji, wyraźnie widać zerżnięte elementy z innych gier no i sporo bugów.

Tak czy inaczej gra mi się podoba bardziej niż HP2, pytanie tylko czy grę-reklame traktować jak grę czy jak reklamę?

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mowicie ze kamerke sie zmienia ENTER napewno ???

Zle sie czujesz...? 8O

AZ tak trudno sprawdzic to samemu? Ale jesli nie potrafisz wcisnac wlasnorecznie klawisza enter to uspokoje cie- TAK, tym wlasnie zmienia sie "kamerke"... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mowicie ze kamerke sie zmienia ENTER napewno ???

Zle sie czujesz...? 8O

AZ tak trudno sprawdzic to samemu? Ale jesli nie potrafisz wcisnac wlasnorecznie klawisza enter to uspokoje cie- TAK, tym wlasnie zmienia sie "kamerke"... :lol:

ale istnieje tez mozliwosc przedefiniowania klawiszy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka super powiedziałbym że rewelacja. Samochody wykonane super, realizm prowadzenia też dobry nawet genialny lepszy od nfs hp2. Jedyne co mi sie nie podoba to troche grafika otoczenia a zwłaszcza niebo za dużo pikselków na nim i mało dostępnych widoków kamer przydałby sie widok ze środka samochody na deske i zegary. Jednym słowem super giera i do tego zajmuje tylko 140 mb na dysku rewelacja :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twierdzisz ze realizm rewelacja? :D To sprobuj wejsc w zakret na recznym :D Fiatem Tipo 1.9 TD 110km juz lepiej mi sie wchodzi (w real life ofkozzz :D)

wez pod uwage, ze wszystkie te wozki maja duz moc i naped na tylna os, a nie jak tipo na przod.

Astra 1.6i tez sie fajnie jezdzi na recznym, ale astra coupe 2.0T to jest to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie? Nie powiedzialbym ze Ford Focus SVT ma naped na tyl ;) Chodzi mi o to ze jak tylko lekko wcisniesz reczny i skrecisz w jakas strone to samochod sie calkowicie obroci wokol wlasnej osi i to jeszcze nie jakby jechal na kolach tylko jakby mial jedno kolo umieszczone dokladnie w srodku. Smiem twierdzic ze tu moc i rodzaj napedu nie ma nic do rzeczy przy takim manewrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi