Reaper Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Niemiec: ale naciskam tylko reczny, gaz puszczam. YYYY widze ze odczytales to jako probe robienia baczka. Mi chodzilo o nacisniecie reczne przy pewnej predkosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Niemiec: ale naciskam tylko reczny, gaz puszczam. YYYY widze ze odczytales to jako probe robienia baczka. Mi chodzilo o nacisniecie reczne przy pewnej predkosci :P czyli jedziesz puszczasz gaz i naciskasz reczny bez skrecania kol?? jak o to chodzi to jeszcze nie probowalem, ale jak bede gral i nie zapomne to sprawdze to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 no wlasnie chodzi o to ze jade, puszczam gaz i naciskam reczny skrecajac kola :P Wiem, zamotalem dosc mocno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 no wlasnie chodzi o to ze jade, puszczam gaz i naciskam reczny skrecajac kola :P Wiem, zamotalem dosc mocno :P to czego sie spodzewasz?? zauwaz, ze najczesciej dzieje sie to przy predkosci pow. 200kph, zrob tak Tipo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie, bo jeszcze rozwale i stary mnie zabije :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Gierka bardzo miło zaskakuje. Aż się zdziwiłem. Ale nie byłbym sobą gdybym się nie doczepił do czegoś: Nie mogę poprawnie skonfigurować pada. Za cholerę wózek nie chce skręcać w prawo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mam i powiem tylko ze mi sie to to ani toche nie podoba 100% arkade (handling trudniejszy / asr wylaczone) jakos mi sie zdaje ze nfs2se przy tej gierce jest symulatorem ;-) a grafka to przeciez totalnie nie dzisiejsza.... wyglada jak przeskubana z ps1 no ale silniczki to fajnie brzmia np fokus ten bily z performance (fr200) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 gra jest wypas 200mb i zjada takie hp2 bez przezywania. Jak bedą swieta to kombinuje switcha 2 kraty i jazda z kumpali we wszyskie gierki zaczynając od ford racing 2 i w tedy pewnie bedzie juz nfs ug to zdecyduje co bedzie na 1 miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Oto moj sposob by zawsze byc 1.zamienilem hamowanie zwykle z recznym i zawsze jestem 1.Co do samej gry to jest bardzo ladna ale nei ma to ja nfs 2se :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 gra calkiem dobra, ale dlaczego taka krotka i tak malo samochodow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Gierka niezła, chociaż ja tam wole Mercedes-Benz World Racing :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Gierka niezła, chociaż ja tam wole Mercedes-Benz World Racing :mrgreen: ja tez wole merca, ale merc nie chodzi na rivie a ford i owszem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Dobra, a teraz niech mi jakis prorok powie czemu ta gra skacze mi w 640x480x32 !! NFS U 800x600 nie skacze wogole :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dobra, a teraz niech mi jakis prorok powie czemu ta gra skacze mi w 640x480x32 !! NFS U 800x600 nie skacze wogole :roll: u mnie w 640/480 chodzi plynnie :) to wszystko wina celka i gf2mx :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 witam moglby ktos zarzucuc linkiem na priv?? z gory thx :lol: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dobra, a teraz niech mi jakis prorok powie czemu ta gra skacze mi w 640x480x32 !! NFS U 800x600 nie skacze wogole :roll: u mnie w 640/480 chodzi plynnie :) to wszystko wina celka i gf2mx :lol: po 1 nie mam gf2 mx a po drugie NFS U ktory ma wieksze wymagania w wiekszej rozdzialce nie haczy... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Dobra, a teraz niech mi jakis prorok powie czemu ta gra skacze mi w 640x480x32 !! NFS U 800x600 nie skacze wogole :roll: u mnie w 640/480 chodzi plynnie :) to wszystko wina celka i gf2mx :lol: po 1 nie mam gf2 mx a po drugie NFS U ktory ma wieksze wymagania w wiekszej rozdzialce nie haczy... :x to nie jest wazne, zen ie 2mx, ale MX :) u mnie nfu nie chodzi, ale fordzik jest plynny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 zna ktos jak odblokowac trasy i auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 zna ktos jak odblokowac trasy i auta Aż tak trudno jest zajrzeć na jakieś serwisy z grami? :evil: Mega Games Gry Wp Najlepsza strona z kodami..... I poszukaj sobie.... Nie będe Cię jeszcze wyręczał... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 8) :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...