volff Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 mam zintegrowana karte sieciowa na plycie K7S5AL. zeby zainstalowac ja na win 98 nie ma problemu ale przy probie zainstalowania pod xp system odrzuca ja. mimo posiadania odp. sterownikow. w serwisie nie chcą mi przyjac plyty bo jest sprawna. a zalezy mi na zainstalowaniu pod xp. acha w serwisie powiedzieli mi ze to moze byc wina xp ale w to niewierze. czekam na pomoc od kogos kto sie spotkal z takim problemem lub wie jak mi pomoc volff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Wczoraj instalowałem XP i pewnie moje doświadczenie z nim związane jest z wadliwą wersja(ach to piractwo :)), ale pirwsza rada zainstaluj win2k, albo linuxa :) a tak na serio to co robi XP - instaluje inne sterowniki odrzuca twoje i wyświetla jakiś konflikt (może twoja karta - choć to mało prawdopodobne gryźie się z czymś innym) nie znam twojej płyty ale zapewne karta jest na realteku 8139 - spróbój inne sterowniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...