xenik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Zainstalowałem xp pięknie chodził do dziś jakieś 2 godziny temu włączam winde chce wejść na neta a tam jesteś w trybie ofline nie moge sprawdzić poczty ani wejść na neta ani nawet przez gg pogadać nie wiem może to moja wina zanim mi sie tak zrobiło zainstalowałem program Imesh ver 4.0 może to coś zrobiło i jeszcze jedno jakie poprawki instalujecie i z kąd je ściągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 poprawki zassasz z windows update a co do braku połączenia z netem , może to Imesh napiepszył lub jakiś syf co się z nim instalował ( nie przy wersji lite ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 wlancz IE -> plik -> nacisnji na praca w trybie offline (moze Ci sie przestawilo) domyslam sie ze masz stale lacze wiec zobacz czy w otoczeniu sieciowym karta sieciowa nie jest wylanczona (offline). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 wlancz IE -> plik -> nacisnji na praca w trybie offline (moze Ci sie przestawilo) domyslam sie ze masz stale lacze wiec zobacz czy w otoczeniu sieciowym karta sieciowa nie jest wylanczona (offline). wiesz co drugi raz mi sie tak zrobiło i waktycznie było w ie przestawione a ja od razu robiłem formata "ale ja głupi " dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...