pawlakus Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Jak na najnowszych sterownikach zmienic tryb agp? Przegladalem forum i znalazlem ze mozna przy pomocy: geforce tweak utility, powerstripa, dodatkowej zakladki. Ale to nie dziala, moge ustawic albo tryb 8x albo calkowicie wylaczyc. Nie moge ustawic 4x lub 2x. Kiedys pisalem o klopotach z trybem 8x http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=466564#466564 Majac sterowniki 44.03 zalatwilem to tak ze dzialalo sobie w trybie 4x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witam, Właśnie jadę na ForceWare 52.16 z tym, że mam kartę na AGPx4 (GF 4200 Ti) i jeśli pisząc w swoim poście ...dodatkowej zakladki... masz na myśli to: to ja Ci nie pomogę :( Ale jeśli chodzi Ci właśnie o takie coś, to można to uzyskać poprzez wpis do rejestru w kluczu : HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/NVIDIA Corporation/Global/NVTweak wpisujemy Nową wartość DWORD: NvCplEnableAGPSettingsPage i nadajemy jej wartość 1 No i to by było na tyle z mojej strony jeśli chodzi o Twój problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A w biosie plyty glownej nie da sie tego ustawic :?: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Witam, Właśnie jadę na ForceWare 52.16 z tym, że mam kartę na AGPx4 (GF 4200 Ti) i jeśli pisząc w swoim poście ...dodatkowej zakladki... masz na myśli to: to ja Ci nie pomogę :( Ale jeśli chodzi Ci właśnie o takie coś, to można to uzyskać poprzez wpis do rejestru w kluczu : HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/NVIDIA Corporation/Global/NVTweak wpisujemy Nową wartość DWORD: NvCplEnableAGPSettingsPage i nadajemy jej wartość 1 No i to by było na tyle z mojej strony jeśli chodzi o Twój problem. Tak chodzi mi o ta zakladke. Zmieniam w niej tryb agp ale to nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A w biosie plyty glownej nie da sie tego ustawic :?: 8) W biosie sie nie da. Bylo to pierwsze miejsce gdzie sprawdzalem. Jest opcja zmieny ale ustawiona na auto i nie da sie jej ruszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...