volff Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 mam zintegrowana karte sieciowa na plycie K7S5AL. zeby zainstalowac ja na win 98 nie ma problemu ale przy probie zainstalowania pod xp system odrzuca ja. mimo posiadania odp. sterownikow. w serwisie nie chcą mi przyjac plyty bo jest sprawna. a zalezy mi na zainstalowaniu pod xp. acha w serwisie powiedzieli mi ze to moze byc wina xp ale w to niewierze. czekam na pomoc od kogos kto sie spotkal z takim problemem lub wie jak mi pomoc volff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 xp ma problemy z sieciówkami jakiejś tam firmy - www.windowsupdate.com powinno rozwiązać problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 xp sam instaluje taka sieciowke, wiec nie wiem skad problemy... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 nie wiem, xp jest jeszcze bardzo niedopracowany, ale to tylko kwestia czasu i miliona patchy... spróbuj tak jak ci pisałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 http://k7s5a.republika.pl moze tam cos bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...