Tomekkkkkkkk Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Cześć. Mam niemały problem. Jakiś (cenzura) wypisuje na GG do mojej dziewczyny że ją kocha, chce z nią być itp. itd. a do mnie że mnie połamie, zniszczy :? ... Chodzi o to że ja temu <cenzura> niedaruje, czegoś takiego tylko że niewiem kto to jest. I tu pytanie do was, w jaki sposób dowiedzieć sie po numerze GG skąd to coś nadaje. Bo już mam taką nerwice że jak dorwe to nieodpowiadam za siebie . Z góry dzięki chłopaki za pomoc !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Instalujesz u dziewczyny Powwer GG (on musi ją mieć w kontaktach) , uruchamiasz inwigilatora i jeżeli jest dostępny to masz jego IP. A po IP już mniej więcej można dojść skąd jest koleś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Cytat Instalujesz u dziewczyny Powwer GG (on musi ją mieć w kontaktach) , uruchamiasz inwigilatora i jeżeli jest dostępny to masz jego IP. A po IP już mniej więcej można dojść skąd jest koleś. A co wtedy jeżeli jest na tyle cwany i niema jej w kontaktach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Prawdę mówiąc nie wiem. Ale raczej będzie ją miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 i ty i ona zablokujcie jego nr on sie w tedy też wkrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Teoretycznie jeżeli koleś faktycznie nie będzie miał twojej dziewczyny w kontaktach to mozesz zarejestrowac nowy numer gg wpisując do katalogu publicznego dane jakiejś panienki . Przykładowo Anka ixińska , lat 16-26 miejscowoś w okolicy głuchołazów. Jeżeli koleś jest "rozgarnięty" to możesz go tak bajerować że łyknie twój numer. A wtedy ty go potraktujesz inwigilatorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 :D No innego sposobu nie ma...Jak masz juz IP to VisualTraceroute ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Niech zaisntaluje sobie firewall'a chociazby .... i Tak nawet jak jest na niewidocznym to i tak go dorwiesz ;) Albo jak to nei wypali to pogadaj z kims od serweroe GG zeby go namierzyli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nie wiem czy oni sie bawia takimi poszczegolnymi przypadkami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 krotko.... wchodzisz na http://www.gadu-gadu.pl/kontakt.htm piszesz o co chodzi i czekasz, az Ci odpowiedza ;] jezeli gosciu Ci grozil (maja to w logach) to panowie niebiescy dostana odpowiednie namiary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nie znam sie na tym dobrze jednak z tego co sie slyszy w tv to panowie niebiescy maja co robic a nie scigac zartownisi z czatow/gg itp takie jest moje zdanie... Jesli chodzi o ustalenie za pomoca trace route tudziez innych tego typu programow to raczej zapomnij - podejrzewam znajdziesz adres neo/kawiarenki i i tak wielkie G zrobisz jak i tak... Moze powiem jeszcze od siebie co nieco - na nic wiecej jak zablokowanie numeru lub danego ip'ka bym nie liczyle jednak jesli to modem/neo to nie odpisujcie i debilowi sie znudzi po jakims czasie gwarantuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ale byc moze sie dowie ze to jego jakis znajomy sobie jaja robi:-) apropo inwigilatora: jesli ustawi sie w ustawieniach gg forwardowanie i wpisze jakikolwiek numer ip to taki sie pojawi w inwigilatorze (mimo ze jest nieprawidlowy...)(do sprawdzenia nie na 100%;p) a jesli jest ukryty to nie wysyla bezposrednio tylko poprzez serwer gg (na firewallu nie bedzie niestety tego widac...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Sorrki nieodpisywałem bo byłem w pracy. W kontaktach jej niema, bo sprawdzałem a jak go zablokowaliśmy to zmieniał numer....... A za te teksty to sie koleś o szpital prosi więc napewno to niejest znajomy..... Szkoda miałem nadzieje że coś nowego sie dowie. Dzięki za wszystko, jakby ktoś coś wymyślił, będe bardzo wdzięczny jak napisze. POZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ustaw sie z nim na solo gdzieś i tyle zabież moze paru koksów jak by sie nie wiodło przypadkiem powodzenia pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Co do zablokowania gościa to wystarczy we wtyczce ignorant zaznaczyć opcję "blokuj spoza listy kontaktów" A co do zgłoszenia administracji GG to jest to jedyny moim zdaniem słuszny w tej sytuacji sposób. Wątpię żeby policja się tym zainteresowała ale może podadzą ci jego IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Timm: sms-express zglosi odpowiednie dane do panow w niebieskim, poniewaz grozenie (a wynika ze to mialo miejsce) jest karalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Cytat ustaw sie z nim na solo gdzieś i tyle zabież moze paru koksów jak by sie nie wiodło przypadkiem powodzenia pozdro A myślisz że ja po co chce wiedzieć kto to ?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Cytat Timm: sms-express zglosi odpowiednie dane do panow w niebieskim, poniewaz grozenie (a wynika ze to mialo miejsce) jest karalne ;] Kradziez auta tez jest przestepstwem... Jedyne co zrobia to przyjma zgloszenia maja mnustwo wazniejszych zaleglych spraw... Ja na twoim miejscu zanim zaczalbym marnowac czas i zdrowie na tego idiote zrobilbym export kontaktow do pliku, zmiana numeru gg, import kontaktow i do kazdego wyslalbym moj nowy numer. Jesli sytuacja sie powtorzy to znaczy jakis znajomy sobie jaja robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Cytat Timm: sms-express zglosi odpowiednie dane do panow w niebieskim, poniewaz grozenie (a wynika ze to mialo miejsce) jest karalne ;] Kradziez auta tez jest przestepstwem... Jedyne co zrobia to przyjma zgloszenia maja mnustwo wazniejszych zaleglych spraw... Ja na twoim miejscu zanim zaczalbym marnowac czas i zdrowie na tego idiote zrobilbym export kontaktow do pliku, zmiana numeru gg, import kontaktow i do kazdego wyslalbym moj nowy numer. Jesli sytuacja sie powtorzy to znaczy jakis znajomy sobie jaja robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Timm , po co zmieniac numer . Przeciez tego goscia da sie zablokowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Timm , po co zmieniac numer . Przeciez tego goscia da sie zablokowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Cytat Timm , po co zmieniac numer . Przeciez tego goscia da sie zablokowac. Owszem da sie zablokować, tylko że jak go zablokowałem to zmieniał numer. A żaden znajomy sobie jaj napewno nierobi, bo gdybym sie dowiedział że to on to już by napewno niebył moim znajomym. Trudno widze że musze dalej z tym sam walczyć..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Przecierz napisałem że power gg ma funkcję która blokuje wszystkich spoza listy kontaktów. Więć koleś nijak nic ci już nie napisze choćby zmieniał numer co 5 s. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Cytat Przecierz napisałem że power gg ma funkcję która blokuje wszystkich spoza listy kontaktów. Więć koleś nijak nic ci już nie napisze choćby zmieniał numer co 5 s. Proste. Aha. Sorawka, chyba z tych nerwów niedoczytałem. Zawsze to już coś, a kiedyś z czasem sie może i dowiem kto to. :twisted: Dzięki za POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...