Wyczek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 1. Sprzedano mi podobno pamięci Kingston na których jest fabryczny nadruk Nanya a obok nalepka papierowo-plastikowa na której pisze Kingston. Przeszukiwałem sklepy internetowe i w jednym miejscu znalazlem (nie pamietam adresu) takie same pamięci podpisane jako Kingston z dołączonym zdjęciem na którym było widać taką samą kość co posiadam z identycznymi napisami. O co tu chodzi ? 2. Która marka jest lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Nanya to producent kosci a kingstone to producent calych pamieci. Tak jak Ocz sa na kosciach Samsunga tak jest tutaj. P.S. Jezeli sie pomylilem co do Ocz to niech mnie ktos poprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 P.S. Jezeli sie pomylilem co do Ocz to niech mnie ktos poprawi. OCZ PC3000 rev1 - kości HYNIX OCZ PC3000 rev2 - kości SAMSUNG Jak mogles tego nie wiedziec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 OCZ PC3000 rev1 - kości HYNIX OCZ PC3000 rev2 - kości SAMSUNG Jak mogles tego nie wiedziec :P Przeprawszam :cry: juz nie bede sie mylic. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Ja mam np. Kingstony - Winbonda :) Powah to da PPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 yo wyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Jak sądze Bruce graszw Tactical Ops i jesteś jednym z wiekszych spamerów na pewnym forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 chiba miales na mysli lame spamerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 lol ale lamy sie tu udzielaja :P tak Nanya to kosci ktore wsadza Kingston ali IHMO najlepsze SDR to PQI :) , mi zawsze chodzia na co najmniej 150MHz cas 2-2-2 Winbondy tez sa dobre Samsungi takie sobie , Infineony jakos na psy zeszly albo do polski same odspady docieraja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Bosze RusH Lamia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 huhuhuhuhuhuh ale sie lamki zebraly:)) no to ja tez musze sie przywitac:)) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 8O :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hwang Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 o boshe ale lamek tutaj jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 no i sie zeszla smietanka:)) boze zaraz bany sie posypia za nie pisanie na temat. Wiec powiem wam tylko najlepszymi pamieciami jest moj mozg:)) czas dostepu 2 minuty, szybkogsc magistrali 1hz:)) I co ktos fika???:) na dodatek dobrze sie kreci bo leci az na 10hz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hwang Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 ja chciałem przeprosić za mojego kolege Wyczka bo on ma zawsze jakieś problemy i głupie pytania zadaje.....dla mnie bardzo głupie...Wyczek no głupie zadajesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Ja musze sprawdzic na forum rusha czy ktos nie dal posta o glupim pytaniu wyczka ... cos mi sie zdaje ze tak jest ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 taaa wlasnie mam zamiar go napisac:)) bedziesz mial jazdy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 W sumie to jkuxz nie mam co pisac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 8O ...heh.... takie gadki to moze na GG lub priv co ? :?: :!: :?: zasmiecacie tylko forum !!! :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 1. Sprzedano mi podobno pamięci Kingston na których jest fabryczny nadruk Nanya a obok nalepka papierowo-plastikowa na której pisze Kingston. Przeszukiwałem sklepy internetowe i w jednym miejscu znalazlem (nie pamietam adresu) takie same pamięci podpisane jako Kingston z dołączonym zdjęciem na którym było widać taką samą kość co posiadam z identycznymi napisami. O co tu chodzi ? 2. Która marka jest lepsza? moje kingstony sa na samsungach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 A te co kupowalem na Winbond Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ja mam na Kongstonach Nanya napisane. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...