Crow IroN Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Co to jest Dual DDR i czym się różni od Dual chanell ? co jest leprze? Abit NF7 2.0 czy Asus A7N8x różnią się tylko tymi dualami ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 8O :lol: To jest to samo :!: Na górze masz topici przyklejone o tych płytach :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 :lol: to ten gość od doradzania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow IroN Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a no to ja ale mam problem bo niewiem którą z tych płyt mam kupić a co do kumpla to go przeprosiłem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 abita - dlaczego?Szukaj :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a... i lepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Proszte że bier abita! Chyba że ci koles w sklepie pomotał wełbie, że asusy lepsze (bo po prostu nie mieli abitów na magazynie;):D)). A ty mu uwierzyłes...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...