ballack13 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czy idzie zmienić mnożnik od procka na : ecs k7s5a z biocem honey procek athlon 1700+ ?? z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 BYŁO 1000 razy na tej mobo nie da sie zmienić mnoznika bez vmoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 LPC -->.. a co ma mnoznik do v-moda ? :lol: :lol: 8O imho v-mod raczej sugeruje ze chodzi o cos z napieciem a nie z zmiana mnoznika... ballack13 --> odwiedz sobie www.ocworkbench.com i w dziale ecs masz opisy wszystkich modow do tej mobo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ustaw na tym ecs fsb 147 ( nie 150 ) i potem dalej jedziesz drutmodem na odpowiedni mnoznik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czy istnieje taki Vmod na moią płytę(podpis) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czy istnieje taki Vmod na moią płytę(podpis) To jest mod pod każdą płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 LPC -->.. a co ma mnoznik do v-moda ? :lol: :lol: 8O imho v-mod raczej sugeruje ze chodzi o cos z napieciem a nie z zmiana mnoznika... ballack13 --> odwiedz sobie www.ocworkbench.com i w dziale ecs masz opisy wszystkich modow do tej mobo... skad tam sie wzieło to v ? :) chodziło mi oczywiscie o moda płyty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mozecie podać dokładniejszy link do mojej płyty nie za bardzo u mnie z angielskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Robisz drut moda na procesor a nie na płytę. Wszystko czego Ci trzeba jest tu www.ocinside.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Robisz drut moda na procesor a nie na płytę. Wszystko czego Ci trzeba jest tu www.ocinside.com Cudze chwalicie, swojego nie znacie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czy to połączenie mostka L5 i odblokowanie pracy w SMP daje jakieś przyspieszenie? Czy tylko mozliość pracy wielo procesorowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jestem nowy na tym fofum mam pytanko co do atlona 1700+ sam mam taką płyte jak w podpisie w jaki sposub moge podkeęcic procka n atej płycie i czy jak zrobie ubgrade biosu to będę mugł zmienic mnoznik pytam bo niedawno zmieniłem, obudowe i przes dwa wentlatory dodatkowe spadła mi temperatura procka do max 41 C przy takiej tem . mugłbym go troche podkręcić ale jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Nie osiągniesz możliwości zmiany mnożnika wgrywając nowy bios- najwyżej zmianę FSB (cheap bios czy jakoś tak)... Aby zmienić mnożnik proca masz dwa wyjścia- dolutowywanie dipów do spodu socketA (harcore :twisted: ) lub drut-mod (szczegóły w linku któy podałem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Dzięki dolutowywał chyba nie bedę bo na nowe proc nie mam kasy , a co do biosu to to jakim sposobem zmienie magistrale FSB jak ta płyta ciągnie tylko (266) chba ze po wgraniu biosu to się zmienia ale dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...